• 19 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Δηλώσεις Τσοκτουρίδη στην τηλεόραση της Πρωινής

 Δηλώσεις Τσοκτουρίδη στην τηλεόραση της Πρωινής

Eν όψει του νέου πρωταθλήματος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Τσοκτουρίδης έκανε δηλώσεις για το τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων της Πρωινή.

Παραθέτουμε τη συνέντευξη.

Ερώτηση: Τι εύχεστε για το νέο πρωτάθλημα που αρχίζει την Κυριακή;

Απάντηση: Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή πορεία, μια πορεία η οποία αξίζει στον ΑΟΚ και δε μπορεί να είναι άλλη από το βρεθούμε μέσα στις 4 θέσεις που οδηγούν στη Σουπερ Λιγκ. Εκεί είναι το σπίτι μας, εκεί πρέπει να επιστρέψουμε. Αυτό πρέπει να γίνει σύντομα. Θεωρώ ότι κάναμε μια πολύ καλή ομάδα. Κάναμε μια πολύ καλή επιλογή προπονητή. Όλο το τιμ δουλεύει πολύ σωστά και πιστεύω ότι αν είχαμε λίγο χρόνο παραπάνω θα μπορούσαμε να δέσουμε καλύτερα. Έχουμε πάντως μεγάλη όρεξη να πετύχουμε, να φέρουμε καλά αποτελέσματα και να τα καταφέρουμε.

Θα έρθουν καλά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας αγωνιστική.

Ερώτηση: Ποιο είναι το κάλεσμα του προέδρου της ΠΑΕ στο φίλαθλο κόσμο της Καβάλας;

Απάντηση: Θέλουμε τον κόσμο να είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας. Ακόμη και ο 13ος και 14ος, υπό την έννοια ότι αν έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, δε θα φύγει καμιά ομάδα από το «Ανθή Καραγιάννη» με βαθμούς. Μπορούμε να το πετύχουμε, αρκεί να δείξουν οι συμπολίτες μου ότι είναι κοντά και ότι θέλουν να βοηθήσουν.

Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας. Έχουν δείξει ότι είναι κοντά στον ΑΟΚ και ελπίζω ότι τις επόμενες μέρες θα αυξηθεί ο αριθμός των διαρκείας.

Όσοι δεν προλάβουν, πρέπει να έρθουν την Τετάρτη στο γήπεδο να βοηθήσουν την ομάδα της πόλης τους, απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα όπως είναι ο Παναιτωλικός, που επίσης φιλοδοξεί να είναι την επόμενη σεζόν στη Σουπερ Λιγκ.

Ερώτηση: Εγιναν δυο προσθήκες το τελευταίο 24ωρο με Γελαδάρη- Μιγιάτοβιτς.

Απάντηση: Με αυτούς έκλεισε ο κύκλος των μεταγραφών, μέχρι το Γενάρη.

Σκοπεύουμε να κάνουμε τα πάντα, προκειμένου να πετύχουμε την άνοδο της ομάδας μας στη Σουπερ Λιγκ. Θα γίνουν και άλλες κινήσεις. Θα δούμε την ομάδα πως κινείται.

Αν χρειαστεί θα προσθέσουμε επιπλέον κάποιους ποδοσφαιριστές.

Ερώτηση: Υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες και στον προπονητή. Ολοι μαζί για την άνοδο;

Απάντηση: Υπάρχει απεριόριστη εμπιστοσύνη. Βρεθήκαμε στη Δ` Εθνική και ο ΑΟΚ έδωσε μάχες. Εκεί που ξεκίνησε με μείον βαθμούς, κατάφερε να γυρίσει τα πράγματα.

Έδειξε ότι η Καβάλα έχει την ικανότητα και μπορεί να πετύχει. Το ίδιο πράγμα θα κάνει και τώρα. Θα πετύχει να είναι ψηλά και να διεκδικήσει την άνοδο.

 

Διαβάστε επίσης