• 19 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Επαναλειτουργεί το ίδρυμα «Αγία Μαρίνα»

 Επαναλειτουργεί το ίδρυμα «Αγία Μαρίνα»

Την προσεχή Δευτέρα πρόκειται να επαναλειτουργήσει το ίδρυμα Αγία Μαρίνα. Αυτό δήλωσαν στο διοικητικό συμβούλιο, οι εργαζόμενοι που σήμερα δηλώνουν 15 ημέρες αποχής από την εργασία τους. Δηλαδή βρίσκονται σε κατάσταση επίσχεσης.

Οι εργαζόμενοι επανέρχονται στη δουλειά, το ίδρυμα επαναλειτουργεί, καθώς έχουνε πεισθεί ότι μέσα στο μήνα Σεπτέμβριο, θα πληρωθούν τουλάχιστον έναν μισθό από τους έξι που τους οφείλονται.

Η διοίκηση του ιδρύματος αναμένει να εισπράξει χρήματα από την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μόλις εισπράξει χρήματα, την επόμενη ημέρα θα τα μοιράσει στους εργαζόμενους.

Στο μεταξύ όλη αυτή η περιπέτεια των 15 ημερών που το ίδρυμα έμεινε κλειστό, δημιουργεί προβλήματα στην «Αγία Μαρίνα». Όπως φημολογείται αρκετά από τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, δεν είναι σίγουρα για τη ομαλή λειτουργία του και οι γονείς τους εξετάζουν το ενδεχόμενο τα παιδιά να φιλοξενηθούν είτε σε άλλα ιδρύματα, με προτεραιότητα αυτά του Δήμου Καβάλας, είτε σε ειδικά δημόσια σχολεία.

Το ίδρυμα «Αγία Μαρίνα» κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, φιλοξενούσε 32 παιδιά, από τους νομούς Καβάλας και Δράμας. Κατά τη φθινοπωρινή περίοδο το νούμερο αυτό αυξάνεται και τα παιδιά γίνονται ακόμη και 40. Τουλάχιστον δύο παιδιά με πρωτοβουλία των οικογενειών τους, αναζητούν άλλα ιδρύματα, καθώς θεωρούν ότι τα προβλήματα στην «Αγία Μαρίνα» θα συνεχιστούν, αφού από οικονομικής πλευράς δεν υπάρχει και τόσο αισιόδοξο μέλλον.

 

Διαβάστε επίσης