• 20 Απριλίου 2024,

Κυπελλούχος της ΕΠΣΚ ο Αετός Ορφανού με το 2-1 επί του Ναζιανζού

 Κυπελλούχος της ΕΠΣΚ ο Αετός Ορφανού με το 2-1 επί του Ναζιανζού

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Ο Αετός Ορφανού αναδείχθηκε άξιος Κυπελλούχος της ΕΠΣΚ, κερδίζοντας με 2-1 στην Ελευθερούπολη τον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης.

Ο τελικός πραγματοποιήθηκε σε γήπεδο βούρκο και είχε πάθος, δύναμη και ένταση αδικαιολόγητη στην κερκίδα. Η ομάδα του Γιώργου Τίτη είχε παίκτες πιο έμπειρους που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Αυτό μέτρησε σε μεγάλο βαθμό.

Ο Αετός ήταν καλύτερος αλλά και η Καρβάλη του Νίκου Καρακεϊσογλου πάλεψε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ο Ναζιανζός ήταν ένας σπουδαίος αντίπαλος.

Αν δεν υπήρχαν οι ακρότητες στο τέλος, ο τελικός θα ήταν σίγουρα μια μεγάλη γιορτή, αφού τον παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι απ` όλο το νομό.

Μια φάση που ζήτησε πέναλτι ο Ναζιανζός, πυροδότησε την ατμόσφαιρα. Ηταν προς το τέλος, σε πέσιμο του Μακαρίδη μέσα στην περιοχή, που δέχθηκε μάλιστα κίτρινη κάρτα για θέατρο από τον διαιτητή Κωνσταντινίδη.

Οι φάσεις δεν ήταν πολλές αλλά δεν βοήθησε ο δύσκολος αγωνιστικός χώρος.

Στο 7` ο Καρακεϊσογλου απείλησε αλλά ο Ζέρβας μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 7` ο Ελέζη έκανε το σουτ από καλή θέση, η μπάλα βρήκε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.

Στο 13` το 1-0 με προβολή από κοντά του Πεχλιβάνη. Η φάση ξεκίνησε από κόρνερ του Ελέζη και αδράνεια της άμυνας του Ναζιανζού.

Στο 16` έγινε το 1-1, μετά από σουτ του Καρακεϊσογλου, ο Ζέρβας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Β. Χατζηβασιλειάδης με πλασέ την έσπρωξε στα δίχτυα.

Στο 52` μετά από πάσα του Μανάφη, ο Χιχανασβίλι με ωραίο σουτ έκανε το 2-1.

Στο 54` ο Γκορόγιας δεν πρόλαβε από κοντά τη μπάλα και στο 74` ο Καζέλογλου με γρήγορη έξοδο πρόλαβε τον Πεχλιβανίδη. Στο τέλος από τα χέρια του Δημάρχου Παγγαίου Βασίλη Ξουλόγη ο αρχηγός του Αετού Μιχαλής, σήκωσε την κούπα μέσα σε αποθέωση. Κοντράστ συναισθημάτων στο στρατόπεδο του Ναζιανζού.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Αετός Ορφανού: Ζέρβας, Καμπερίδης, Μιχαλής, Κούτρας, Φοριάρης, Αραδούλης, Πεχλιβανίδης, Χιχανασβίλι, Μανάφης 55` Γούναρης, Ελέζη 90` Αλεπίδης, Πεχλιβάνης 75` Καθάριος.

Ναζιανζός Νέας Καρβάλης: Καζέλογλου, Γοριδάρης 461 Πουρτουλίδης, Γκορόγιας, Μακαρίδης, Φουρκαλάς 52` Τρυποσπίτης, Παντελόπουλος, Παυλίδης, Ν. Χατζηβασιλειάδης, Καρακεϊσογλου, Κερίδης 70` Παπαγιαννίδης, Β. Χατζηβασιλειάδης.

 

Διαβάστε επίσης