• 20 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Νέα εποχή στο EUROTAXI Καβάλας

 Νέα εποχή στο EUROTAXI Καβάλας

Τα μέλη του EUROTAXI Καβάλας πραγματοποίησαν γενική συνέλευση το απόγευμα της Δευτέρας. Η εισήγηση του διοικητικού συμβουλίου εγκρίθηκε. Έτσι το EUROTAXI θα προμηθευτεί 137 ηλεκτρονικές ταμπλέτες, όσα και τα οχήματα που μετέχουν στο συνεταιρισμό, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν με βάση και τις νέες τεχνολογίες για καλύτερη οργάνωση κυρίως καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Ταυτόχρονα η συνέλευση αποφάσισε να τροποποιήσει το καταστατικό του συνεταιρισμού, ώστε αυτός να μπορεί να επωφεληθεί της νέας νομοθεσίας, οργανώνοντας ακόμα και εκδρομές, κινούμενο το EUROTAXI πιο κοντά σε τουριστικές δραστηριότητες.

Φανερά ικανοποιημένος επειδή οι προτάσεις της διοίκησης εγκρίθηκαν από τη συνέλευση, ο Γρηγόρης Αποστολίδης, πρόεδρος του EUROTAXI Καβάλας, είπε τα εξής:

 

«Θέλω κατ΄ αρχάς να ευχαριστήσω όλο τον κλάδο, πήρε μία τέτοια απόφαση, προοδευτική. Είναι η πρώτη απόφαση σε πανελλήνιο επίπεδο, όπου ανοίγει πλέον τους δρόμους για τη νέα εποχή. Είπαμε να μεταλλάξουμε το EUROTAXI Καβάλας κι από απλό ραδιοταξί να το κάνουμε μία συνεταιριστική μεταφορική τουριστική εταιρία, που σημαίνει ότι θα μπορούμε με τους νόμους πλέον τους οποίους αντιμαχόμασταν μέχρι χθες 4093 και 4070, να τους εναρμονίσουμε μέσα στο καταστατικό μας και να πάρουμε ότι μπορούμε θετικότερο από αυτούς. Να περάσουμε σε μία άλλη φιλοσοφία και να πούμε, «φτάνει πια στην άρνηση και στο δε μπορώ» και να κοιτάξουμε να δούμε θετικά ακόμη κι από την άρνηση να βγάλουμε κάτι καλό.

Το δεύτερο που πέρασε στη γενική συνέλευση είναι το ΝΑΙ στην τεχνολογία, σε νέα καινοτόμα συστήματα, όπου θα μπορέσουμε να παρέχουμε και στους πελάτες μας αλλά και σ΄ εμάς τους ίδιους, τέτοιες δυνατότητες τεχνολογικές, όπως ιντερνετ γουάι φάι, πληρωμές μέσα από το αυτοκίνητο κ.λ.π. για να μπορέσουμε πλέον ν΄ ανταγωνιστούμε την αγορά η οποία είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολη».

ΕΡ: Ο κόσμος σας στηρίζει. Θα έχει επιτυχία το εγχείρημα;

ΑΠ: «Θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Είναι πεπεισμένος ότι θα πετύχουμε. Βέβαια κρατάμε πάντα μικρό καλάθι, λόγω των πολιτικών εξελίξεων που υπάρχουνε στην πατρίδα μας. Και είναι γεγονός πως δε μπορούμε να ακούμε πως θα μοιράσουνε χρήματα στον κόσμο για να χρησιμοποιεί ταξί, αλλά μπορούμε να τους πούμε ότι με κάποια τεχνολογία και με κάποια δικιά μας πρωτοβουλία θα έχουμε ακόμη φτηνότερο ταξί».

 

Διαβάστε επίσης