cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Το σήριαλ συνεχίζεται ,ζήτησαν συνάντηση με ΕΠΟ και Σουπερ Λιγκ

 Το σήριαλ συνεχίζεται ,ζήτησαν συνάντηση με ΕΠΟ και Σουπερ Λιγκ

Χθες πάλι δε λύθηκε το θέμα του ΑΟΚ αλλά και των 2 άλλων ομάδων.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η FootBall League μετά το τέλος της συνεδρίασης αναφέρει ότι όλοι οι φορείς του ποδοσφαίρου πρέπει άμεσα να λάβουν απόφαση και για το λόγο αυτό προτείνεται κοινή συνάντηση ΕΠΟ, Σουπερ Λιγκ και FootBall League στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έως την Τρίτη 4 Σεπτέμβρη, προκειμένου να αντιμετωπιστούν θεσμικά, νομικά και οικονομικά θέματα που δημιουργούνται από την αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Η πρόταση αυτή θα υποβληθεί αρμοδίως στην πολιτεία.

Οι 3 φορείς θα πάμε μια κοινή πρόταση στον Ιωαννίδη και θα ζητήσουν να την αποδεχτεί.

Αυτή η εξέλιξη παρατείνει την αγωνία. Η καθυστέρηση σαφώς δε βοηθάει σε καμία περίπτωση τον ΑΟΚ, που πάλι δε μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές, νέο προπονητή και ξεκίνημα της προετοιμασίας. Είναι φανερό, ότι όλα γίνονται για το οικονομικό.

Το μπαλάκι πήγε στην ΕΠΟ, μετά στον Ιωαννίδη και… πάει ο Αύγουστος.

*Πάλι καλά που δεν έγινε ψηφοφορία

Από την άλλη μάλλον είναι μια θετική εξέλιξη που το θέμα δεν πήγε σε ψηφοφορία, αφού οι περισσότερες ομάδες ήταν αρνητικές για την τοποθέτηση του ΑΟΚ, του Βόλου και του Ηρακλή στη Β` Εθνική.

Οι αντιδράσεις στη διάρκεια της συνεδρίασης ήταν πολλές. Απλά τα περισσότερα σωματεία δε ήθελαν τις 3 ομάδες μέσα στην κατηγορία. Ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και να ανέβουν στην Σουπερ Λιγκ αλλά και άλλες που έχουν… προσωπικά.

Η Νίκη Βόλου και η Λάρισα με τον Ολυμπιακό Βόλου και πάει λέγοντας. Επίσης η Καλλιθέα ήταν αρνητική για τον Ηρακλή.

Τουλάχιστον πέραση η πρόταση για συνάντηση ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς.

Η FootBall League θα απαιτήσει ένα μέρος των χρημάτων που την οφείλει η Σουπερ Λιγκ.

Επίσης διαβεβαιώσεις για αύξηση των εσόδων από τη στιγμή που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα 21 ομάδες, δηλαδή φτου και από την αρχή. Η όλη ιστορία μετά από τόσο καιρό, μοιάζει να ξεκινάει τώρα.

*Γιώργος Τσοκτουρίδης: « Είμαστε στο παρά ένα»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Τσοκτουρίδης έκανε δηλώσεις αμέσως μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η FootBall League, τονίζοντας τα εξής: « Έχω την αίσθηση ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Βλέπω ότι η στάση γενικά είναι ότι αν η ΕΠΟ μπορέσει και καλύψει τη FootBall League, ότι θα υπάρχει μια θετική εισήγηση. Την επόμενη εβδομάδα θα μας τοποθετήσουν στην κατηγορία. Αυτό που χρειάζεται είναι να υπάρχουν οι αντίστοιχες κινήσεις από πλευράς ΕΠΟ και να καλέσει άμεσα τη Σουπερ Λιγκ και τη FootBall League σε μια συνεύρεση. Ευχής έργο, αυτό είναι να γίνει αύριο(σήμερα).

Θέλουμε να απευθύνουμε ένα μήνυμα προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Πιλάβιο να προχωρήσει σε άμεσες κινήσεις. Έχουμε τις υποσχέσεις του και τις διαβεβαιώσεις του, ότι θα κάνει ότι μπορεί. Είμαστε όχι στο παρά πέντε αλλά στο παρά ένα. Πρέπει ακόμη και αύριο(σήμερα) να έχουμε μια εικόνα των πραγμάτων, προκειμένου να προχωρήσουμε στις υπόλοιπες κινήσεις που χρειάζονται και είναι μεταγραφές και ενδυνάμωση της ομάδας. Δεν υπάρχουν περιθώρια. Τα χρονικά περιθώρια είναι τόσο στενά , όπου πρέπει να κινητοποιηθούν όλοι και να το κάνουν γρήγορα.

Η ΕΠΟ πρέπει να το κάνει γρήγορα. Η ηγεσία του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, πρέπει να κάνει τις κινήσεις που χρειάζονται , να καλέσει τις δυο λίγκες , να τα βρούνε και να τελειώνει η υπόθεση»

*Ο Τσοκτουρίδης από το πρωί στην Αθήνα

Ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Τσοκτουρίδης βρέθηκε από χθες το πρωί στην Αθήνα.

Για λίγα λεπτά παραβρέθηκε στη συνεδρίαση που ξεκίνησε 10` λεπτά μετά τη 13.00 μ.μ.

Επίσης υπήρχαν παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλή. Οι εκπρόσωποι των ομάδων, θεώρησαν περιττό να τοποθετηθούν και πάλι.

Οι απόψεις τους είναι γνωστές εδώ και καιρό. Ορισμένοι πρόεδροι των ομάδων δεν ήταν αρνητικοί για να μείνουν στη διάρκεια της συνεδρίασης οι εκπρόσωποι του ΑΟΚ, του Βόλου και του Ηρακλή και να αποχωρούσαν μόλις ξεκινούσε η ψηφοφορία. Αυτό όμως τελικά απορρίφτηκε από το σώμα, για να μη δημιουργηθούν προηγούμενα, αν υπήρχαν απόψεις αρνητικές για τα ενδιαφερόμενα σωματεία.

Από το πρωί το κλίμα ήταν… περίεργο. Φαινόταν ότι υπάρχουν ομάδες αρνητικές στο να παίξουν ο ΑΟΚ, ο Βόλος και ο Ηρακλής στην κατηγορία. Γινόταν λόγος για τον Παναιτωλικό, τον Εργοτέλη , τη Λάρισα και τη Νίκη Βόλου αλλά και την Καλλονή.

Υπήρχαν φόβοι ότι αυτές οι ομάδες θα επηρέαζαν και κάποιες άλλες. Επίσης είχε γίνει γνωστό, ότι δε στάλθηκε κάποιο επίσημο χαρτί από την πολιτεία η τη Σουπερ Λιγκ. Γενικά υπήρχε κλίμα ανησυχίας.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης ο Σπύρος Καλογιάννης πρότεινε παράταση προθεσμίας για τις 3 ομάδες μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη. Αυτό έφερε τις αντιδράσεις του Παναιτωλικού, του Εργοτέλη, της Νίκης Βόλου, του Θρασύβουλου και της Καλλονής. Συμφώνησαν Σέρρες και Καλλιθέα αλλά ο πρόεδρος της Καλλιθέας κ. Σαλευρής τάχθηκε κατά της ανόδου του Ηρακλή στη Β` Εθνική. Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού Φ. Κωστούλας ζήτησε την παραίτηση του Γιάννη Ιωαννίδη και επιτέθηκε ΕΠΟ και Πιλάβιο. Ο νομικός σύμβουλος της FootBall League Αντώνης Βουγγίδης τοποθετήθηκε ως εξής: « Δεν υπάρχει νομικό έρεισμα στην αποκατάσταση ΑΟΚ, Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου αλλά μη ξεχνάτε ότι έχουμε οικονομικό πρόβλημα».

Μετά τις 14.30 υπήρχε η πρόταση για ενιαίο τραπέζι την Τρίτη, ανάμεσα σε πολιτεία, ΕΠΟ, Σουπερ Λιγκ και Football League, προκειμένου να βρεθεί λύση. Αυτό τελικά πέρασε και δεν πήγε το θέμα στη ψηφοφορία.

Τάσος Πατσίδης

 

 

Διαβάστε επίσης