ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΓΕΝΑΡΗ 2017Χωρίς δρομολόγια είναι από την Πρωτοχρονιά η γραμμή του Πρίνου και για άγνωστο χρονικό διάστημα. Το Υπουργείο φαίνεται να διαπραγματεύεται με την εταιρία Φιλιάγκου, το Λιμεναρχείο Καβάλας περιμένει. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρονται αλλά έως τώρα δεν υπάρχει τίποτα το ουσιαστικό από την πλευρά τους. Η εταιρία Φιλιάγκου θέλει να αλλάξει τις ώρες των δρομολογίων ώστε και πριν από αυτά να μπορεί να εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή της Κεραμωτής.

 

Υπεβλήθη στην Π.Ε. Καβάλας αίτημα της νέας εταιρίας στη ΒΦΛ προκειμένου αυτή να αδειοδοτηθεί. «Θα ζητήσουμε αναλυτική ενημέρωση από τις υπηρεσίες» δηλώνει ο Κώστας Μορφίδης. «Θα αντιδράσουμε» επαναλαμβάνει ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νέας Καρβάλης Νίκος Γκίκας. Λόγω της εορτής των Θεοφανείων η λαϊκή αγορά στην Ελευθερούπολη θα γίνει την Πέμπτη. Δριμύ ψύχος έρχεται στον Ν. Καβάλας από την Παρασκευή. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ έχει έτοιμα τα σχέδια για έργα στο πρακτορείο του ώστε να δημιουργηθούν 8 διαγώνιες θέσεις στάθμευσης και στέγαστρο. Ζητά την μετακίνηση της νησίδας επί της οδού Μητροπολίτου Χρυσοστόμου.

 

Κλειστά ήταν χθες όλα σχεδόν τα καταστήματα στην αγορά. Από τη Δευτέρα οι εκπτώσεις. Συνελήφθη υπήκοος Αλβανίας στην Καβάλα για απειλή με πιστόλι κρότου αερίου. Παρά την τροπολογία που ψήφισε πριν τις γιορτές η Βουλή παραμένουν γραφειοκρατικά προβλήματα σχετικά με την πληρωμή μαθητικών μετακινήσεων προηγούμενων ετών. Οι βιτρίνες των καταστημάτων Ζαπώνη- Κουκί και Ρεβίθι- Λορένς- αλλαντικά Ανανιάδη διεκδικούν τα βραβεία στον διαγωνισμό του Δήμου Καβάλας. Ισχύουν και στα πρατήρια του Ν. Καβάλας οι αυξημένες τιμές στα καύσιμα λόγω επιβολής νέων φόρων. Περισσότερες από 2.000 πινακίδες αυτοκινήτων παραδόθηκαν στην εφορία της Καβάλας επειδή οι ιδιοκτήτες τους δεν θέλουν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας.

 

Βιωματικό παιχνίδια για παιδιά οργανώνει ο Δήμος Καβάλας στο πλαίσιο του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας. Στην Καβάλα θα γίνει τον Σεπτέμβρη το 29 συνέδριο της Ελληνικής Εταιρίας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής Υγείας. Ολοκληρώνεται το έργο του μεντρεσέ στις Καμάρες, εκφράζονται αμφιβολίες για το πόσο τα 5 μικρά δωμάτια του μεντρεσε μπορούν να φιλοξενήσουν μουσείο.

 

Κεφαλάς – Παναγιωτόπουλος προπονούνται με τον ΑΟΚ. Η ομάδα μας περιμένει στις προπονήσεις και τον Θανάση Τέλλο. Δεν θα ενδιαφερθεί για τη θέση του προέδρου του ερασιτέχνη ΑΟΚ ο Ντίνος Κανάκης. Ο Άρης Δόρφανης κέρδισε το τουρνουά Χριστουγέννων του Σκακιστικού Ομίλου. Ο Μίμης Αντωνιάδης νέος πρόεδρος του Ορφέα.

 

 

 

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0

MANBIZ
eXTReMe Tracker