ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΓΕΝΑΡΗ 2017Συνάντηση με τους δημοσιογράφους είχαν χθες βράδυ οι εκπρόσωποι της Ενεργειακής Αιγαίου Δημήτρης Γόντικας και Σωτήρης Χιωτάκης. Δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους για την αύξηση παραγωγής στον Πρίνο, σημείωσαν ότι το πετρέλαιο που βγήκε το 2016 θυμίζει την καλή εποχή του 2001. Ο κ. Γόντικας είπε πρώτη φορά θα πληρωθούν στο δημόσιο τα λεγόμενα «δικαιώματα», ποσό που υπολογίζεται στις 400.000 ευρώ. Θετική εξέλιξη παρουσιάζει η δραστηριότητα της εταιρίας στο Μαυροβούνιο.

 

Ούτε σήμερα θα γίνουν δρομολόγια των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου. Είτε η απόφαση για την έναρξη τους δεν υπογράφηκε από το Υπουργείο, είτε η διαπραγμάτευση συνεχίζεται. Το πλοίο Άρτεμις αντικαθιστά από σήμερα το Εξπρές Πήγασος στα δρομολόγια από την Καβάλα προς τα νησιά του Β. Αιγαίου. Το Εξπρές Πήγασος θα συντηρηθεί και θα επανέλθει στα δρομολόγια σε έναν περίπου μήνα. Στα νέα τους ιδιόκτητα γραφεία στην οδό Φιλελλήνων μετακόμισαν οι συνταξιούχοι του ΤΕΒΕ. Ο Δήμος Καβάλας, η Πολιτική Προστασία αλλά και το σωματείο των Υδραυλικών εξέδωσαν ανακοινώσεις με συμβουλές και οδηγίες προς τους πολίτες για την κακοκαιρία που αρχίζει το βράδυ. Νέα παράταση στο πρόγραμμα Στηρίζω. Θα έχει διάρκεια 2 ή 4 μήνες.

 

Η Α.Δ. Καβάλας εξιχνίασε νέο περιστατικό απάτης μέσω διαδικτύου. Ιδιώτης αγόρασε κινητό τηλέφωνο μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα. Πλήρωσε 390 ευρώ αλλά δεν παρέλαβε ποτέ το κινητό τηλέφωνο. Κινητικότητα στο ΤΕΕ ΑΜ αφού προχθές συναντήθηκαν εκπρόσωποι των παρατάξεων ΔΚΜ- Μηχανικοί της Δράμας. Οι συνταξιούχοι της ΒΦΛ κόβουν στις 13 Γενάρη την πίτα τους χωρίς να προσκαλέσουν εκπροσώπους της εταιρίας. Αποφεύγουν και τα πολιτικά πρόσωπα. Το Σάββατο στον Άγιο Παύλο θα γίνει η κηδεία του Δημήτρη Χρυσανθάκη, πρώην προέδρου του Φαρμακευτικού και του Κυνηγητικού Συλλόγου.

 

Αναβιώνει το απόγευμα το έθιμο Σάγια στη Νέα Καρβάλη. Αύριο το μεσημέρι στη Νικήσιανη αναβιώνει το έθιμο του Αράπη. Την Κυριακή το απόγευμα κόβει πίτα το Λύκειο των Ελληνίδων. Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις στη Θάσο.

 

Αποχώρησε από την Ένωση ο σέντερ Σάββας Μανούσος. Δύο ακόμη μεταγραφές σκοπεύει να κάνει ο ΑΟΚ. Το ματς με το Νέστο θα σφυρίξει ο Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Έβρου.

 

 

 

 

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0

MANBIZ
eXTReMe Tracker