ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 10 ΓΕΝΑΡΗ 2017Βελτιωμένη είναι αυτήν την ώρα η κατάσταση από πλευράς κακοκαιρίας σε όλο το Νομό αν και τα προβλήματα δεν λείπουν. Κατά την ΕΜΥ η χιονόπτωση θα επανέλθει από το μεσημέρι και θα είναι σφοδρή! Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των φέρι μποτ στη γραμμή της Κεραμωτής. Αυτήν την ώρα αρχίζουν τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, θα γίνουν και προς Νέα Πέραμο. Χθες το Υπεραστικό ΚΤΕΛ δεν έκανε ούτε ένα δρομολόγιο προς Παληό- Ηρακλείτσα- Πέραμο!

 

Πολλά παράπονα κατοίκων της πόλης επειδή συνοικιακοί δρόμοι δεν έτυχαν καμιάς φροντίδας το προηγούμενο 24ωρο. Κλειστά σήμερα τα σχολεία σε όλον τον Νομό. Χειριστές αναζητά η Π.Ε. Καβάλας και οι 4 δήμοι. Υπολειτούργησαν χθες οι περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες αφού πολλοί υπάλληλοι υποχρεώθηκαν να μείνουν σπίτι τους. Αρκετά καταστήματα ήταν χθες κλειστά. Έρημη πόλη η Καβάλα το απόγευμα και το βράδυ.

 

Με ανακοινώσεις τους τόσο ο Δήμος Καβάλας όσο και η Περιφερειακή Ενότητα δίνουν οδηγίες στους πολίτες για τις μετακινήσεις τους. Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας στο επαρχιακό δίκτυο χρειάζονται αλυσίδες αλλά και σε τμήματα του Εθνικού οδικού δικτύου. Ανοιχτή η Εγνατία Οδός όπως και ο Άγιος Σίλας. Κλειστά για δεύτερη μέρα σήμερα γήπεδα και αθλητικές εγκαταστάσεις στην Καβάλα.

 

Μικροπροβλήματα και μικροβλάβες παρουσιάζονται στα σχολεία του Ν. Καβάλας, τα οποία η τοπική αυτοδιοίκηση προσπαθεί να τα λύσει.  90 λεπτά αργότερα άρχισε χθες η συνεδρίαση του Μονομελούς Καβάλας. Αναβλήθηκαν οι υποθέσεις του Πταισματοδικείου. Δεν λειτούργησαν χθες οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου.

 

Στο τέλος του μήνα τακτική γενική συνέλευση της Θρακικής Εστίας. Μετατίθεται για την ερχόμενη εβδομάδα εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για αύριο του Ομίλου για τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας.

 

Κηδεύεται στις 11 το πρωί στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων ο φροντιστής του ΑΟΚ Απόστολος Χατζησάββας που πέθανε ξαφνικά χθες.

 

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0

MANBIZ
eXTReMe Tracker