ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΓΕΝΑΡΗ 2017Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας με πυκνή χιονόπτωση και ισχυρούς ανέμους έπληξε την πόλη της Καβάλας χθες από το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Ίδια φαινόμενα υπήρχαν και στον Δήμο Παγγαίου. Οι δύο Δήμοι ζήτησαν να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Εγκλωβίστηκαν για ώρες στο Νοσοκομείο εργαζόμενοι και συγγενείς ασθενών.

Αυτήν την ώρα χρειάζονται αλυσίδες για την κίνηση εντός της πόλης, στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο. Ανοιχτή η Εγνατία οδός. Σύμφωνα με την ΕΜΥ από το πρωί έως το μεσημέρι υπάρχει πιθανότητα νέας χιονόπτωσης. Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια στη γραμμή της Κεραμωτής. Από τις 9 το πρωί τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Σπουδαστές του ΤΕΙ διαμαρτύρονται επειδή οι εστίες δεν έχουν θέρμανση και ζεστό νερό. Ελάχιστη κίνηση χθες το απόγευμα και το βράδυ στο κέντρο της πόλης. Απροσπέλαστοι οι περισσότεροι συνοικιακοί δρόμοι. Τα φορτηγά πρέπει να κυκλοφορούν μόνο στην Εγνατία οδό, αναφέρει απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Κλειστά 3η μέρα τα σχολεία. Κλειστοί και σήμερα οι αθλητικοί χώροι και τα γήπεδα.  Άστεγοι φιλοξενούμενοι στο Νοσοκομείο. Λόγω της κακοκαιρίας δεν άρχισε τη Δευτέρα το πρόγραμμα δωρεάν διανομής γευμάτων σε μαθητές δημοτικών σχολείων.  Υπολειτούργησαν δεύτερη μέρα χθες δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες. Κλειστά ήταν πολλά καταστήματα στην αγορά.

Θρασύτατος διαρρήκτης μπήκε σε δύο διαμερίσματα ξημερώματα της Τρίτης, σε πολυκατοικία στη συνοικία της Δεξαμενής. Μέσα στα διαμερίσματα βρίσκονταν άνθρωποι που κοιμόντουσαν. Πήρε τσάντες και πιστωτικές κάρτες. Η γενική συνέλευση του συλλόγου αγροτών Γυαλοχωρίων θα αποφασίσει αν θα γίνουν κινητοποιήσεις και τι μορφή αυτές θα έχουν. Στις 22 Γενάρη τακτική γενική συνέλευση της Θρακικής Εστίας. Το φιλανθρωπικό σωματείο Άγιος Νέστορας πρόσφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο ίδρυμα Αγία Μαρίνα.

 

 

 

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+1Share on LinkedIn0

MANBIZ
eXTReMe Tracker