Δημιουργείται νέος συνδυασμός - Θα διεκδικήσει εκλογική νίκη στο δήμο Καβάλας

Δημιουργείται νέος συνδυασμός – Θα διεκδικήσει εκλογική νίκη στο δήμο ΚαβάλαςΑπό τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΠΡΩΙΝΗΣ επιβεβαίωσε ο Γιάννης Βύζικας νωρίς το πρωί της Τρίτης ότι δημιουργείται συνδυασμός που θα μετέχει στις δημοτικές εκλογές του 2014, χωρίς μέχρι στιγμής να είναι γνωστό το πρόσωπο το οποίο θα ηγηθεί ως επικεφαλής. Ειδικότερα, για την κίνηση στην οποία μετέχουν ήδη εξήντα συμπολίτες μας ο κ. Βύζικας δήλωσε: «Όσοι καβαλιώτες επιθυμούν, μπορούν να μετέχουν σε ένα συνδυασμό και να καταρτίσουμε ένα πρόγραμμα, ώστε να ερευνηθεί και το πρόσωπο που θα μπορέσει να ηγηθεί της προσπάθειας. Πρώτα δημιουργούμε το σενάριο και στη συνέχεια αναζητούμε τον βασικό πρωταγωνιστή.

Δουλεύοντας λοιπόν πάνω στο συγκεκριμένο σενάριο, δεν περίμενα ότι θα συναντούσε τόσο μεγάλη απήχηση. Φυσικά, όσοι επιθυμούν να μετέχουν στο ψηφοδέλτιο κι όσοι επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη θέση του επικεφαλής, θα αξιολογηθούν. Το ζητούμενο είναι να αλλάξει η σημερινή κατάντια της Καβάλας, που θα μπορούσε να διαδραματίσει ρόλους τους οποίους δεν έχουν επαρκώς εκμεταλλευθεί. Η πόλη μας παρά τη δύσκολη συγκυρία θα μπορούσε άνετα να συντηρηθεί απλά και μόνο από τον τουρισμό της. Αντ’ αυτού, κανείς δεν παίρνει τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες και καθημερινά βλέπουμε το ένα κατάστημα να κλείνει πίσω από το άλλο.

Προεκλογικές συζητήσεις σε τοπικό επίπεδο αναμένεται ότι θα αρχίσουν από τον ερχόμενο Οκτώβριο. Η προσπάθεια που εκδηλώνουμε μπορεί να έχει και διπλό χαρακτήρα, αφού δεν αποκλείεται η ύπαρξη κι άλλων συνδυασμών, με τους οποίους μπορούμε να υπογράψουμε πρωτόκολλο συνεργασίας και προγραμματικής σύγκλισης για την επομένη των εκλογών. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο θεωρούμε ότι θα κερδίσουμε τον δήμο Καβάλας. Εξάλλου και οι προηγούμενοι δήμαρχοι που κέρδισαν προερχόταν από το πουθενά πριν εκλεγούν. Νεότερες ανακοινώσεις θα υπάρξουν σύντομα και θα γνωστοποιηθούν μέσω διαδικτύου».

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0

MANBIZ
eXTReMe Tracker