ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2016Τόσο ο βουλευτής Γιώργος Παπαφιλίππου όσο και η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους για τη θετική έκβαση που αναμένουν άμεσα στο θέμα της αξιοποίησης του παλιού Νοσοκομείου και του παλιού Δικαστηρίου. Διευθετείται και η επιστροφή της Καλαμίτσας στην αρμοδιότητα του Δήμου Καβάλας. Ταυτόχρονα η Δήμαρχος αισιοδοξεί για την παραχώρηση από τον ΟΛΚ τμήματος της χερσαίας ζώνης του κεντρικού λιμανιού.

 

Με καθυστέρηση δύο ωρών αναχώρησε χθες το απόγευμα από την Καβάλα για την Λήμνο το πλοίο Εξπρές Πήγασος. Υπήρξαν προβλήματα κατά την διαδικασία της φόρτωσης. Το φέρι μποτ Φιλιάγκος θα εκτελεί από 1η Γενάρη τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου. Η εταιρία ζητά αλλαγή της ώρας του πρώτου δρομολογίου για να γίνεται αντί στις 7, στις 10 το πρωί. Στα μέσα Φεβρουαρίου στην περιοχή το νέο πλοίο Νικητής. Πληρώθηκαν χθες το μεσημέρι το έκτακτο βοήθημα του ΟΑΕΔ οι απολυμένοι της ΒΦΛ. Συγκεντρώσεις ενημερωτικού χαρακτήρα ετοιμάζει η επιτροπή πολιτών για την αλλαγή της όδευσης του ΤΑΡ. Πιστωτική κάρτα με όριο 20.000 ευρώ ζητά από την επιχείρηση ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ. Ζητά να την χρησιμοποιεί ο ίδιος. Το αίτημα του δεν έγινε δεκτό στη συνεδρίαση της διοίκησης την περασμένη Πέμπτη.

 

Δύο φορές συνεδριάζει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου. Οι 4 Δήμοι του Ν. Καβάλας θα εισπράξουν χρήματα από το Πράσινο Ταμείο. Από 35.000 ευρώ οι δήμοι Θάσου και Νέστου, 65.000 ευρώ ο Δήμος Παγγαίου και 86.000 ευρώ ο Δήμος Καβάλας. Θετικά γνωμοδότησε επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜΘ στα επενδυτικά σχέδια της Ενεργειακής Αιγαίου. Για περιστατικά παγετού οι δημότες του Δήμου Καβάλας μπορούν να ενημερώνουν την αρμόδια υπηρεσία στο τηλέφωνο 2510 223514. Δύο άτομα συνελήφθησαν στην πόλη μας τη Δευτέρα για λειτουργία καταστημάτων χωρίς άδεια.

 

Το βράδυ εορταστική συναυλία στο Όσκαρ με τους Piano Forte. Οι σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών, Τριτέκνων και Διαβητικών περιμένουν να μετακομίσουν από το κτίριο του πρώην ΕΟΚ σε νέους χώρους που θα υποδείξει ο Δήμος Καβάλας. Συνεχίζονται το απόγευμα οι εκδηλώσεις στο Καλογερικό της Θάσου.

 

Σε μεταγραφική δραστηριότητα ο ΑΟΚ χωρίς ως τώρα να υπάρχουν οριστικές συμφωνίες. Πιθανή η αποχώρηση και του Μπρατσιάνη. Δύο παίκτες από τη Νότια Ελλάδα θέλει να φέρει στον Νέστο ο Δημήτρης Μαγκαφίνης. Από τις 9 το πρωί συνεχίζεται το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της Ένωσης.

 

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0

MANBIZ
eXTReMe Tracker