ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2016Αναρτήθηκαν χθες στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων οι δηλώσεις πόθεν έσχες βουλευτών και πρώην βουλευτών για τα έτη 2014 και 2013. Είναι η πρώτη φορά που έκαναν δηλώσεις οι εκλεγμένοι με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτές Καβάλας. Οι περισσότεροι δηλώνουν αμετάβλητη κατάσταση στην κατηγορία των ακινήτων. Μετοχές της εταιρίας Τηλέτυπος δηλαδή του Μέγκα τσάνελ δηλώνει ο Γιώργος Παπαφιλίππου ενώ ο Μιχάλης Τιμοσίδης δηλώνει τραπεζικές καταθέσεις μόνο 100 ευρώ. Λόγω τεχνικού προβλήματος δεν «φορτώθηκε» η δήλωση πόθεν έσχες του Κώστα Μορφίδη.

 

Τσουχτερό κρύο σε όλο το Νομό Καβάλας. Χιόνισε χθες το απόγευμα χωρίς προβλήματα στα ορεινά. «Τρέχει» το έργο ανακαίνισης κτιρίων που προορίζονται για τους πρόσφυγες στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα την δημοτική ενότητα Πιερέων ορίστηκε από τον Δήμαρχο Παγγαίου ο Γιώργος Θωμάς. Στη χθεσινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου ενέκρινε το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του 2017. Θα παραμείνει πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας και μετά τον Φεβρουάριο ο Γιώργος Γραμμένος. Δώρα στους 30 επαγγελματίες της δημοτικής αγοράς μοίρασε χθες η Δημωφέλεια. Υποσχέθηκε αναβάθμιση της στη διάρκεια του νέου έτους. Αυξήσεις στα καύσιμα από τη Πρωτοχρονιά προβλέπει ο πρόεδρος του σωματείου πρατηριούχων Φώτης Πούλος.

 

Συνέντευξη τύπου θα δοθεί σήμερα στο Νοσοκομείο για την υλοποίηση του προγράμματος δωρεάν γευμάτων σε 9 σχολεία του Δήμου Καβάλας. Η πρόεδρος και τα μέλη του προηγούμενου τοπικού συμβουλίου Καβάλας είναι κατηγορούμενοι στο Τριμελές τον Γενάρη για δύο άδειες λειτουργίας καταστημάτων στους πεζόδρομους. Πρόκειται για άδειες που δόθηκαν το 2013. Επιβεβαιώνει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου την πρόοδο στις συζητήσεις με το δημόσιο για την παραχώρηση του παλιού δικαστηρίου. Αύριο το πρωί θα ακούσει τα κάλαντα στο γραφείο της η Δήμαρχος.

 

Τρεις ποιήτριες από τη Θάσο έλαβαν μέρος σε φεστιβάλ ποίησης που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Ο Σύλλογος Καβαλιωτών Νυρεμβέργης ευχαριστεί για τη βοήθεια τη Δημωφέλεια και την εταιρία των αδελφών Τσατσούλη. Την Δευτέρα 2 Γενάρη το μεσημέρι θα βρίσκεται στο λιμάνι της Νέας Ηρακλείτσας ο Άγιος Βασίλης. Η γνωστή εκδήλωση του ιστιοπλοϊκού συλλόγου Δήμου Παγγαίου επαναλαμβάνεται και φέτος. Το βράδυ στο Όσκαρ λαϊκή μουσική από τους Κατάκαλο- Βαλσαμίδη- Μιμίδη- Μαραγκό- Καγκελίδου. Το απόγευμα στο κέντρο της Ελευθερούπολης συναυλία των Kings.

 

Παίκτης του ΑΟΚ είναι ο μεσοαμυντικός Ηλίας Ζαρωτιάδης. Ενδιαφέρον και για τον Κεφαλά που έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα. Οικογενειακό δείπνο σήμερα για την Ένωση.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0

MANBIZ
eXTReMe Tracker