ΑΕΚ: Ο Κουνατίδης στο ρόστερ

 ΑΕΚ:  Ο Κουνατίδης στο ρόστερ

O  τερματοφύλακας Ανέστης Κουνατίδης είναι η 2η μεταγραφή της ΑΕΚ Καβάλας μετά τον Μπάμπη Προβατίδη. Πέρσι αγωνίστηκε στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ενώ πριν στην ομάδα των Αντιφιλίππων.

Βύρωνας: Ανακοινώθηκε επίσημα ο Παντελίδης

Και επίσημα ανακοινώθηκε ο Ιάσων Παντελίδης από τη διοίκηση του Βύρωνα. Κάτι αναμενόμενο αφού είχε απομείνει το τυπικό(επαληθεύτηκε 100% το δημοσίευμα της Πρωϊνής) .  Ο Βύρωνας  επίσης έχει κλεισμένο το Μαυρογιάννη ενώ είναι κοντά και στον Αλέξη Βλάχο που δε συνεχίζει στον Μ. Α Καρπερής.

Η ανακοίνωση του Βύρωνα για την απόκτηση Παντελίδη

Ο Ιάσων Παντελίδης στον Βύρωνα

Ο Α.Π.Σ. Βύρωνας Καβάλας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του επιθετικού Ιάσωνα Παντελίδη. Ο Ιάσωνας είναι 20 ετών και αγωνίζονταν την περασμένη σεζόν στον Ορφέα Ελευθερούπολης. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Κεραυνό Κρηνίδων, ενώ στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες του ΑΟΚ, του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, αλλά και της Κ-20 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επίσης, διετέλεσε και διεθνής με την εθνική ομάδα U-18. Η διοίκηση του Α.Π.Σ. Βύρωνα Καβάλας τον καλωσορίζει στην ομάδα μας και του εύχεται να έχει μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και υγεία.

 

 

Διαβάστε επίσης