Ανάρτηση στο διαδίκτυο : Βίλα στην Καβάλα πωλείται έναντι 2,5 εκ. ευρώ.

 Ανάρτηση στο διαδίκτυο : Βίλα στην Καβάλα πωλείται έναντι 2,5 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με ανάρτηση σε σελίδα Real Estate στο διαδίκτυο, στο Νομό Καβάλας πωλείται βίλα έναντι 2,5 εκ ευρώ.

Στην σελίδα υπάρχει και σχετική φώτο της βίλας η οποία σύμφωνα με την ανάρτηση είναι  επιφάνειας 300 τμ διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, γυμναστήριο και πισίνα.

Η βίλα της Καβάλας είναι ανάμεσα στις 5 πολυτελείς βίλες που προβάλλονται στο συγκεκριμένο site σε μη βασικούς τουριστικούς προορισμούς γεγονός που κάνει την τιμή πώλησης τους ελκυστική.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Πέντε ελληνικές βίλες για… insiders (pics)

Σημαντικές ευκαιρίες μπορούν να βρουν όσοι αναζητούν πολυτελείς βίλες σε μη βασικούς τουριστικούς προορισμούς. Σε αντίθεση με τα νησιά των Κυκλάδων, την Κρήτη και την Χαλκιδική που οι τιμές σταθεροποιούνται σε περιοχές όπως η Χαλκίδα, η Καβάλα και η Πελοπόννησος οι περιορισμένες συναλλαγές ρίχνουν ακόμη τις τιμές.

Ποιοι είναι αυτοί που αγοράζουν; Όσοι γνωρίζουν ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Μύκονος και η Σαντορίνη: Έλληνες που διαθέτουν την απαραίτητη ρευστότητα και ψάχνουν εξοχικό συνήθως κοντά στον τόπο καταγωγής τους, Ρώσοι πολίτες που προτιμούν την βόρεια Ελλάδα λόγω και της Εγνατίας Οδού και τέλος Γερμανοί και Σκανδιναβοί που προτιμούν την Πελοπόννησο και την σχετική ησυχία που αυτή προσφέρει.

«Το προφίλ του αγοραστή που ψάχνει δεύτερη κατοικία σε αυτό που λέμε μη βασικούς προορισμούς είναι πολύ διαφορετικό από αυτό κάποιου που ψάχνει να αγοράσει στα τουριστικά μέρη», σημειώνει στο insider.gr έμπειρος μεσίτης. «Οι τελευταίοι είναι πλούσιοι κοσμοπολίτες, ενώ οι πρώτοι είναι συνήθως της ανώτερης μεσαίας τάξης και σχεδόν πάντα συνταξιούχοι που έχουν αποταμιεύσεις και θέλουν μια ήσυχη δεύτερη κατοικία για να περάσουν τα υπόλοιπα τους χρόνια».

Φώτο αρχείου

Πηγή : insider.gr

Διαβάστε επίσης