Ανδρέας Καραπιπερίδης: « Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, το κλίμα είναι εξαιρετικό»Δηλώσεις στην Αθλητική Πρωινή  έκανε ο  Ανδρέας Καραπιπερίδης: « Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, το κλίμα είναι εξαιρετικό» α την πρόκριση της Καβάλα BC μέσα στην έδρα των Μαχητών έκανε ο προπονητής Ανδρέας Καραπιπερίδης.

Για τη εικόνα το παιχνιδιού είπε τα εξής: « Στην αρχή βρήκαμε καλές επιλογές αλλά ήμασταν άστοχοι. Ξεκινήσαμε μια εβδομάδα  πιο αργά την προετοιμασία μας από τους Μαχητές και ήμασταν περισσότεροι  σφιγμένο.  Μετά βρήκαμε καλύτερο ρυθμό και είχαμε συνεπείς επιλογές στο β` μέρος. Είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και περισσότερες επιθέσεις. Πήραμε μια διαφορά ασφαλείας και είχαμε γενικά τον έλεγχο. Το τελευταίο δεκάλεπτο κύλησε ομαλά.  Δεν είχαμε ουσιαστική απειλή από τον αντίπαλο. Η πρόκριση μας ήταν δίκαιη και σίγουρα έχει να κάνει με το κομμάτι της ψυχολογίας. Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Κρατάμε τα θετικά και τα αρνητικά. Πρέπει να δώσουμε βάση σε αυτά που δεν κάναμε σωστά για να μπορέσουμε να τα διορθώσουμε. Θα υπάρξει ανάλυση του παιχνιδιού την Παρασκευή(σήμερα). Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε».

Για το ματς με τον Αρκαδικό που είναι ομάδα της Α2 είπε: « Είναι ένα επίσημο παιχνίδια αλλά στα πλαίσια της προετοιμασίας. Στην ουσία για μας θα είναι το τέταρτο ματς.  Η ομάδα στο σύνολο είναι καινούρια, έχει πολλούς νέους παίκτες και προσπαθούμε όλα να τα βάλουμε σε μια σειρά για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε στο καλύτερο δυνατό βαθμό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος  από την προσπάθεια των παιδιών.  Ευελπιστώ στο καλύτερο. Το κλίμα είναι εξαιρετικό κια αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα. Συνεχίζουμε ταπεινοί. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Η ουσία είναι το πρωτάθλημα. Σίγουρα τα ματς κυπέλλου με ομάδες της Α2 είναι πολύ καλά και δυνατά.  Φυσικά μας ενδιαφέρουν αλλά το Κύπελλο δεν είναι ο αυτοσκοπός μας. Εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος στις 8 Οκτωβρίου. Εκεί πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί στο μέγιστο βαθμό».   *Σημειώνουμε ότι το ματς του Κυπέλλου με τον Αρκαδικό το Σάββατο στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι.

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0

MANBIZ
eXTReMe Tracker