• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017

Κατατέθηκε χθες στη Βουλή νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος σχετικά με τη λειτουργία των Υποθηκοφυλακείων όλης της χώρας. Το νομοσχέδιο προβλέπει την κατάργηση του Υποθηκοφυλακείου Χρυσούπολης, η ύλη του οποίου μεταφέρεται στο υποκατάστημα Καβάλας του Κτηματολογικού γραφείου ΑΜΘ. Διατηρούνται οι υπηρεσίες σε Θάσο- Ελευθερούπολη. Ο νέος νόμος θα ισχύσει από την αρχή του νέου έτους.

Στο πλαίσιο επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας κλήθηκαν να καταθέσουν στο Πταισματοδικείο για υπόθεση της ΔΕΥΑΚ υπηρεσιακοί παράγοντες και μέλη του δ.σ. της δημοτικής επιχείρησης. Η έρευνα παραγγέλθηκε από την Εισαγγελία. Ακυρώθηκε η χθεσινή άφιξη στην Καβάλα του κρουαζιερόπλοιου Μινέρβα. Επόμενες αφίξεις κρουαζιερόπλοιων το Σάββατο αλλά και στις 20 και 23 Οκτώβρη. Ο Χρήστος Τζανάκος διατύπωσε χθες παράπονα προς τη Δήμαρχο επειδή το Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο δεν βρήκε τη νέα του στέγη. Τον Μάη η Καβάλα θα φιλοξενήσει το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ναυτικών Μουσείων. Τη Δευτέρα στην Καβάλα ο Δήμαρχος Αθηναίων Καμίνης. Την Τρίτη τελικά η επίσκεψη Ανδρουλάκη. Παραμένουν στις Βρυξέλες οι Δήμαρχοι Παγγαίου και Θάσου όπως επίσης αντιπροσωπεία του Δήμου Καβάλας. Συμμετέχουν σε εκδηλώσεις της Ε.Ε. για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η Ενεργειακή Αιγαίου δώρισε στην Α.Δ. Καβάλας απαραίτητο εξοπλισμό για το προσωπικό της. Ολοκληρώνεται το βράδυ η έκθεση KavalaExpo 2017. Σύμβουλο για θέματα έργων ΕΣΠΑ απέκτησε η διοίκηση του Νοσοκομείου. Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία απάτη μέσω διαδικτύου μέσω αγοράς κινητού τηλεφώνου που ήταν χαλασμένο. Πρόστιμο 1.000 ευρώ σε αρτοποιείο επειδή με τη λειτουργία του ενοχλεί τους περιοίκους. Εγκαταστάθηκε χθες στη διασταύρωση των οδών Ερυθρού Σταυρού και Δαγκλή πιλοτικό σύστημα ηχητικών μηνυμάτων και πληροφοριών για άτομα με πρόβλημα όρασης.

Παιδική νεανική χορωδία δημιουργεί η Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών. Από την Παρασκευή στην πόλη μας το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιστημολογίας. Αύριο και μεθαύριο ιατρικό στρατιωτικό κλιμάκιο θα βρίσκεται στον πρώην δήμο Ορεινού για να εξετάσει δωρεάν τους κατοίκους της ίδιας περιοχής. Αρχές Νοέμβρη η εκπαίδευση υποψήφιων διασωστών στο τοπικό παράρτημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Άρχισε χθες η προετοιμασία του ΑΟΚ για το εντός έδρας ματς της Κυριακής με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Μάλλον αγωνίζεται στο ματς ο Ρομπέρ. Τον Δαμιανό Δελή θέλει να αποκτήσει ο Αετός Ορφανού. Αθανασιάδης και Καραθανάσης τραυματίες στην Ένωση. Σήμερα παρουσιάζει χορηγούς και φανέλα ο ΓΣΕ.

Διαβάστε επίσης