ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

Άρχισε χθες στην Κομοτηνή, συνεχίζεται και τελειώνει το βράδυ με την ομιλία του Πρωθυπουργού, το αναπτυξιακό συνέδριο για την ΑΜΘ. Ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελος ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων του Δήμου Καβάλας. Επισκέψεις στην πόλη μας έκαναν χθες Κουρουμπλής- Γαβρόγλου. Ο πρώτος υποσχέθηκε σύσκεψη για το πρόβλημα των δρομολογίων από και προς Θάσο, ο δεύτερος συγκρότηση επιτροπής για τη συνένωση του ΤΕΙ με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης.

Δύο δίκες που επρόκειτο να γίνουν χθες στο Δικαστικό Μέγαρο για τη ΒΦΛ αναβλήθηκαν. «Οι διαπραγματεύσεις που γίνονται είναι σε επίπεδο δικηγόρων» είπε χθες ο πρόεδρος του σωματείου Νίκος Βογιατζίδης. Με πρώτη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ο Δήμος Καβάλας θα πληρώσει 23.000 ευρώ σε ιδιώτη, στο ακίνητο του οποίου λειτουργούσε το Δημοτικό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Το ποσό αφορά ενοίκια 2 ετών μετά το τέλος της μίσθωσης. Συνέντευξη τύπου θα δοθεί το μεσημέρι για τις εκδηλώσεις της ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη. Συνεδριάζει αύριο το απόγευμα η διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Ευχές στο γραφείο του θα δεχθεί σήμερα ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης με την ευκαιρία της ονομαστικής του γιορτής. Γέμισε καθηγητές το Αμφιθέατρο στη χθεσινή ημερίδα της ΟΛΜΕ. Το απόγευμα γενική συνέλευση των αρτοποιών. Δόθηκε στη δημοσιότητα ο απολογισμός του αεροπορικού σόου. Δεν έχει γίνει το παραμικρό για τον προγραμματισμό της εκδήλωσης το Καλοκαίρι του 2018. Δύο θα είναι οι εκδηλώσεις στην Καβάλα για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ο Νίκος Λυγερός μιλά το πρωί καλεσμένος του 3ου Λυκείου. Ο Δήμος Νέστου συμμετείχε στη φετινή Fhiloxenia, που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

Ρεπό είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ. Από σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Αετό Ορφανού. Ικανοποίηση στο ΝΟΚ για το διεθνές τουρνουά πόλο που διοργάνωσε στο κλειστό κολυμβητήριο τις προηγούμενες ημέρες.

 

Διαβάστε επίσης