• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Υπό έλεγχο τέθηκε χθες το απόγευμα δασική πυρκαγιά που οφείλεται μάλλον σε εμπρησμό κι εκδηλώθηκε κοντά στη Λιμνιά. Η φωτιά έκαψε 200 στρέμματα πουρνάρια. Στο σημείο βρέθηκαν 5 οχήματα της πυροσβεστικής και 12 άνδρες. Την Κυριακή υπήρξε κι άλλη δασική φωτιά στη Γαληψό ενώ προ 15 ημερών υπήρξε ίδιο περιστατικό στη Θάσο. Την Τετάρτη μετά το Πάσχα η καθιερωμένη σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο.

 

34 συμβασιούχοι της καθαριότητας του Δήμου Καβάλας θα πληρωθούν μισθό ενός μήνα σύμφωνα με δικαστική απόφαση. Υπέρ του αιτήματος τους ο Δήμος Καβάλας. Ξαναρχίζουν σήμερα τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου. Ετοιμάζεται από τον Εμπορικό Σύλλογο η Λευκή Νύχτα της 5ης Μάη αλλά δεν θα πεζοδρομηθεί η οδός Βενιζέλου. Υπόσχεση για την ενίσχυση της Κτηνιατρικής υπηρεσίας με κτηνίατρους έλαβαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ερώτηση στη Βουλή για το ίδιο θέμα από τον Νίκο Παναγιωτόπουλο. Στο 6ο Λύκειο όπου συνάντησε την ΕΛΜΕ και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας,  ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η επίσκεψη στην Καβάλα του Υφυπουργού Παιδείας κ. Δημήτρη Μπαξεβανάκη. Εντός της ημέρας τα αποτελέσματα των εκλογών για τη νέα διοίκηση στο σωματείο συνταξιούχων ΤΕΒΕ.

 

Δύο δικογραφίες για δύο περιστατικά ρευματοκλοπής σχημάτισε το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας. Ο Δημήτρης Παπατολίδης γραμματέας περιοχής του ΚΚΕ στην ΑΜΘ, εξελέγη στην κεντρική επιτροπή του κόμματος. Την Παρασκευή το απόγευμα διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ στην πλατεία Καπνεργάτη. Από την Παρασκευή στην αγορά το εορταστικό ωράριο. Ο Δήμος Καβάλας περιποιείται το Πάρκο Φαλήρου, στο οποίο κόβονται χόρτα. Τέλος Μάη στο εκθεσιακό της Νέας Καρβάλης η έκθεση της Περιφέρειας ΑΜΘ Συνέργεια.

 

Παρουσιάζεται το απόγευμα σε εκδήλωση στη Δ. Βιβλιοθήκη το νέο βιβλίο της Δήμητρας Πυργελή. Το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» εκδήλωση αφιέρωμα στην κλασική μουσική. Γιορτή πραγματοποιήθηκε χθες στο ΤΕΙ με την ευκαιρία 30 χρόνων του προγράμματος Erasmus.

 

Το απόγευμα στο γήπεδο της Χρυσούπολης ο Κεραυνός Πέρνης παίζει με τον ΠΑΟ Κοσμίου για το κύπελλο ερασιτεχνών. Από σήμερα στις προπονήσεις της Ένωσης ο Κουμλέλης.

Διαβάστε επίσης