ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ψηφίσματα για την αλλαγή της όδευσης του ΤΑΡ και το μέλλον του ΤΕΙ Καβάλας ενέκρινε χθες βράδυ σε συνεδρίαση του το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Εξουσιοδοτεί τη Δήμαρχο να παρουσιαστεί σε κάθε θεσμικό όργανο όπου είναι πιθανό να καταθέσει πρόσθετα στοιχεία της υπόθεσης. Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι αντίθετο στην προωθούμενη από το Υπουργείο Παιδείας συγχώνευση του ΤΕΙ με ιδρύματα της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας.  Σήμερα θα υπάρξει δελτίο τύπου από τη ΔΕΥΑΚ για το τι θα κάνει με τα Νιτρικά. Σε επόμενη συνεδρίαση θα συζητηθούν όλα τα θέματα της δημοτικής επιχείρησης.

 

Γεμίζουν τα ξενοδοχεία της Καβάλας για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Ορισμένα δεν έχουν άδεια δωμάτια για την ίδια περίοδο εδώ και εβδομάδες. Το μεσημέρι του Σαββάτου η Αλφαβητοπαρέλαση. Εγκαινίασε το ΕΠΑΛ Θάσου χθες ο Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης. Στο νέο ΕΣΠΑ η δεύτερη φάση του έργου του αλιευτικού καταφυγίου πρώην Δήμου Ορφανού. Επιμελητήριο και τοπικοί φορείς ετοιμάζονται για συμμετοχή στην έκθεση της Σόφιας από αύριο, στις εκθέσεις Βελιγραδίου- Βουκουρεστίου την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Συμφώνησαν Ενεργειακή Αιγαίου και ΒΡ για επέκταση της σύμβασης πώλησης του πετρελαίου του Πρίνου. Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας διαψεύδει υποτιθέμενες δηλώσεις Παπαδημούλη για το λιμάνι της Καβάλας και τα Σκόπια. Λειτουργεί από χθες η ΤΟΜΥ στον Άγιο Λουκά. Εγκαινιάζεται αύριο το μεσημέρι από τον Παύλο Πολάκη. Από σήμερα περιοδεία στελεχών του ΚΚΕ σε χώρους δουλειάς και δημόσιες υπηρεσίες. Με απόφαση Μέτιου και μέσω ΕΣΠΑ όλα τα Κ.Υ. της ΑΜΘ αποκτούν νέο ιατρομηχανολογικό εξοπλισμό. Αλλάζει χώρο το δημοτικό ιατρείο στην Κεραμωτή.

 

Μαθητές της Θάσου ταξιδεύουν στη Γερμανία στο πλαίσιο συνεργασίας με σχολείο στο Ροτλιγκέρ. Αύριο το απόγευμα η βασιλόπιτα της Φιλαρμονικής του Δήμου Καβάλας.

 

Το Σάββατο η επόμενη αγωνιστική του 1ου ομίλου στην Γ’ Εθνική. Ιδιαίτερα σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη της Ένωσης στο Στρατώνι ο προπονητής της ομάδας Ανδρέας Καραπιπερίδης. Αγώνες τραμπολίνο στη μνήμη του Κώστα Πεξαρά έγιναν στη Θεσσαλονίκη.

 

Διαβάστε επίσης