Δημήτρης Σίτσας στους 93,7: « Ο ΑΟΚ είναι ομάδα πολυτέλεια για την κατηγορία»

 Δημήτρης Σίτσας στους 93,7: « Ο ΑΟΚ είναι ομάδα πολυτέλεια για την κατηγορία»

Δηλώσεις για τη νίκη του Αετού μέσα στην έδρα της Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου έκανε ο προπονητής Δημήτρης Σίτσας. Επίσης αναφέρθηκε στο ματς που έρχεται με τον ΑΟΚ στην Ελευθερούπολη. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Δίκαιη η νίκη του Αετού μέσα στην Κομοτηνή επί της Δόξας;

Απάντηση: Υπάρχουν χαμόγελα για τη νίκη που σίγουρα ανεβάζει τη ψυχολογία. Επίσης είναι και η πρώτη του Αετού σε επίπεδο Γ` Εθνικής. Αποτελεί ένα σημείο αναφοράς επιπλέον. Σε μεγάλο βαθμό η νίκη μας κρίθηκε στην πολύ καλή αφομοίωση τακτικής που περάσαμε στα παιδιά μέχρι να πάμε στο παιχνίδι με τη Δόξα Ν Σιδηροχωρίου . Τα παιδιά καταλάβανε απολύτως τι πρέπει να κάνουνε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.  Κλείσαμε καλά τους διαδρόμους αφού πιστεύω ότι η Δόξα είναι πολύ καλή ομάδα που αδικείται από τη βαθμολογική της θέση.  Εμείς θέλαμε να εξουδετερώσουμε τα ατού των αντιπάλων και να βγούμε γρήγορα στις αντεπιθέσεις για γκολ. Είχαμε και 3-4 κλασσικές ευκαιρίες εκτός από το γκολ που πετύχαμε. Σίγουρα βοήθησε το γρήγορο γκολ γιατί άνοιξαν για μας οι διάδρομοι για να βγούμε στις αντεπιθέσεις.

Δεν καταφέραμε να πετύχουμε δεύτερο γκολ και στο τέλος παραλίγο να το πληρώναμε.

Ερώτηση: Τώρα ένα ντέρμπι με τον ΑΟΚ, όπου ο Αετός έχει καλή ψυχολογία με 4 βαθμούς στα 2 τελευταία παιχνίδια;

Απάντηση: Η ψυχολογία μας είναι καλή αλλά δε μπορούμε να συγκριθούμε με τον ΑΟΚ που είναι ομάδα πολυτέλεια για την κατηγορία.

Νομίζω ότι ο ΑΟΚ έχει άλλες βλέψεις και εμείς έχουμε άλλες. Ο Αετός θέλει την παραμονή του.  Σίγουρα εμείς θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε απ` αυτό το παιχνίδι. Δεν παίζουμε στην έδρα μας και αυτό είναι ντεζαβαντάζ για μας. Δε θα πέσουμε αμαχητί.

Ισως να είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα παίξουμε στην Ελευθερούπολη και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Διαβάστε επίσης