• 26 Απριλίου 2024,

Έγινε η παρουσίαση της φανέλας του ΓΣΕ

 Έγινε η παρουσίαση της φανέλας του ΓΣΕ

Χθες το βράδυ σε ειδική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Δήμου Παγγαίου στην Ελευθερούπολη, ο ΓΣΕ παρουσίασε τη νέα του φανέλα με τους χορηγούς για τη σεζόν 2017-2018. Επίσης παρουσιάστηκαν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας αλλά και οι παίκτες που συνεχίζουν από πέρσι.

Αρχικά αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας ο Βασίλης Μουλάκης: « Η ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει στη Γ` Εθνική αλλά μη νομίζεται ότι θα είναι η χρονιά όπως η περσινή που είχαμε μόνο νίκες. Θέλουμε πάντως να είμαστε ανταγωνιστικοί στην κορυφή. Ευχαριστούμε όλους τους συμπαραστάτες μας στη φετινή περίοδο».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής Κυριάκος Παπαδόπουλος: « Ταιριάζει 100% η φιλοσοφία μου με αυτή του Βασίλη Μουλάκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ και φέτος με το ΓΣΕ.

Θέλουμε όλοι να στηρίξουν τη δουλειά που κάνουμε».

Στο πάνελ ήταν και ο συνεργάτης του Κυριάκου Παπαδόπουλου, Κώστας Λογοθέτης που ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΓΣΕ για τη προτίμηση προς το πρόσωπο του ενώ τόνισε ότι από την πλευρά του θα δώσει τον καλύτερο του ευατό.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Κώστας Απαζίδης ενώ παραβρέθηκαν ο πρώην βουλευτής και ιδρυτής- προπονητής του ΓΣΕ Γιάννης Πασχαλίδης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης και ο Αντιδήμαρχος Ελευθερούπολης Κοσμάς Κορωνιός. Επίσης σύσσωμο του Δ. Σ της ομάδας αλλά και φίλαθλοι του ΓΣΕ.

Σημειώνουμε ότι η ομάδα της Ελευθερούπολης ξεκινάει την Κυριακή με εντός έδρας παιχνίδι, κόντρα στην ομάδα του Μαντουλίδη.

 

Διαβάστε επίσης