ΕΠΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ

 ΕΠΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου ο άστατος καιρός εμπόδισε την ΕΠΣ Καβάλας να διοργανώσει δύο προγραμματισμένα τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών, που επρόκειτο να διεξαχθούν στα γήπεδα Κοκκινοχώματος και Ελευθερούπολης.

Ωστόσο, ο καιρός δεν στάθηκε εμπόδιο στην απέραντη αγάπη που θρέφει ο ποδοσφαιρικός κόσμος του νομού μας προς τους συνανθρώπους μας.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η κρίση είναι ένας επισκέπτης που δεν χτύπησε απλά την πόρτα μας, αλλά ανέτρεψε ζωές και όνειρα, τάραξε ψυχές αθώων ανθρώπων και οικογενειών γύρω μας και οδήγησε στην απελπισία πολλούς ανθρώπους που δεν είχαν κανένα στήριγμα. Όμως σε αυτήν την χώρα και αυτήν την πόλη, την όμορφη Καβάλα, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων αφθονεί ακόμα.

Μπορεί τα οικογενειακά μας τραπέζια να μην είναι πλούσια, όπως στο παρελθόν, αλλά την Κυριακή το πρωί πολλά από τα σωματεία μας προθυμοποιήθηκαν να στείλουν ένα μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς.

Η φτώχεια και τα προβλήματα πρέπει να ενώνουν τους ανθρώπους και να γεννούν ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο. Όλοι μαζί μπορούμε να απαλύνουμε τον πόνο και να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή πραγματικότητα. Ο πόνος είναι πάντα λιγότερο βαρύς όταν τον μοιραζόμαστε με τους συνανθρώπους μας. Η βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε λειτουργεί ως βάλσαμο για την ψυχή μας και μας βοηθά να ανακαλύψουμε την πολύτιμη σημασία της.

Η ΕΠΣ Καβάλας, παρουσία του προέδρου της, Μιχάλη Παπαδόπουλου και αντιπροσωπεία των σωματείων ΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΑΡΥΑΣ, ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ, ΕΝΩΣΗ ΠΑΓΓΑΙΙΚΟΥ ΔΡΥΑΔΟΣ, ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ, ΜΙΚΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, επισκέφθηκαν τη Μητρόπολη Ελευθερούπολης, όπου παρέδωσαν  τρόφιμα για το τραπέζι της αγάπης. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας ευχήθηκε στον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη, πατέρα Κοσμά Θασίτη, καλές γιορτές και παράλληλα τον συνεχάρη για το θεάρεστο έργο που επιτελεί η Μητρόπολη.

 

Μιχάλης Παπαδόπουλος

Πρόεδρος ΕΠΣ Καβάλας

 

Διαβάστε επίσης