• 25 Απριλίου 2024,

Η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ν. Καβάλας για την αποχώρηση του Παναγιώτη Τσαβδαρίδη από το Νοσοκομείο

 Η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ν. Καβάλας για την αποχώρηση του Παναγιώτη Τσαβδαρίδη από το Νοσοκομείο

Το Δ.Σ της ΕΓΕΣΥΚ εν όψει της επικείμενης παραίτησης από το Γ.Ν Καβάλας του Γενικού Χειρουργού κυρίου Τσαβδαρίδη Παναγιώτη αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τη λύπη του και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Χειρουργό και στον Άνθρωπο Τσαβδαρίδη Παναγιώτη.

Το Γ.Ν Καβάλας χάνει από τις τάξεις του έναν άξιο επιστήμονα, από τους πιο καταρτισμένους, ο οποίος με τη δράση του όλα αυτά τα χρόνια έσωσε εκατοντάδες συνανθρώπους μας, εξυπηρέτησε και θεράπευσε πολλούς περισσότερους, και όλα αυτά εις βάρος πολλές φορές του προσωπικού του χρόνου, πάντα με ευγένεια, προθυμία, ήθος και αποτελεσματικότητα.

Για τους συναδέλφους του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ο τρόπος που ασκεί την Ιατρική, ο τρόπος που προσεγγίζει τον ασθενή, ενώ για πολλούς από εμάς υπήρξε δάσκαλος, και φίλος, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτός ήταν που για μεγάλο χρονικό διάστημα κράτησε όρθια τη Β΄ Χειρουργική Κλινική όταν ανέλαβε καθήκοντα και ευθύνες Διευθυντού, που δεν αναλογούσαν στο βαθμό του και παρόλα αυτά τα κατάφερε περίφημα.

Δυστυχώς το ΕΣΥ όχι μόνο δυσκολεύεται να προσελκύσει νέους επιστήμονες, αλλά αποτυγχάνει και να κρατήσει στα τάξεις του τόσο αξιόλογους γιατρούς, και αυτό είναι το κυριότερο πρόβλημα πάνω από το οποίο θα πρέπει να σκύψουν οι ιθύνοντες και να προβληματιστούν.

Ευχόμαστε καλή τύχη και καλή συνέχεια στον Τσαβδαρίδη Παναγιώτη, είμαστε σίγουροι ότι από άλλο πόστο θα συνεχίσει να προσφέρει τις γνώσεις του και την εμπειρία του, βοηθώντας πάντα τους ασθενείς του με ήθος και αποτελεσματικότητα. Μακάρι όλοι όσοι αποχωρούν από το χώρο εργασίας τους να χρήζουν τόσο γενικευμένης αποδοχής όσο ο Παναγιώτης Τσαβδαρίδης.

 

Ο Πρόεδρος                                                              Η Γραμματέας

Τεπελόπουλος Γιώργος                                          Βέλκου Ζωγραφιά

Διαβάστε επίσης