Η Λαϊκή Συσπείρωση στο αντλιοστάσιο των ΑμισιανώνΟ Χρήστος Ποτόλιας επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση, επισκέφθηκε το Σάββατο το πρωί το αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΚ στα Αμισιανά. Μαζί του ήταν ο τοπικός σύμβουλος κ. Τ. Βελισσάρης, ο δικηγόρος Φ. Γκερλεκτσής κ.λ.π. Τους εκπροσώπους της Λαϊκής Συσπείρωσης υποδέχτηκαν στο αντλιοστάσιο στα Αμισιανά, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Ν. Ξανθόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

«Ακούσαμε από το σωματείο, ότι εκεί είναι το πρόβλημα. Με όσα γενικότερα ακούσαμε, ανησυχήσαμε», εξήγησε τον λόγο της επίσκεψής του στο αντλιοστάσιο, ο κ. Ποτόλιας. Επανέλαβε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση, μετά το 15αύγουστο, θα επιδιώξει νέα συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου της ΔΕΥΑΚ, γενικότερα θα έχει αυξημένη την προσοχή της σε θέματα που αφορούν την ύδρευση του Δήμου Καβάλας.

Σύμφωνα με τον Χρ. Ποτόλια οι εκπρόσωποι της ΔΕΥΑΚ τον διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, για την ύδρευση της Καβάλας. Είδε πάντως ότι από τις αντλίες που υπάρχουν στο αντλιοστάσιο, δουλεύουν δύο. Μία είναι σ΄ ετοιμότητα, ως εφεδρική και μία έχει παρουσιάσει βλάβη και βρίσκεται για επισκευή.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0

MANBIZ
eXTReMe Tracker