• 18 Απριλίου 2024,

Ικανοποίηση Π. Γεωργιάδη για τις 3μερες εκδηλώσεις

 Ικανοποίηση Π. Γεωργιάδη για τις 3μερες εκδηλώσεις

Φανερά ικανοποιημένος ήταν σήμερα ο οργανωτικός διευθυντής του Kavala AirSea Show Παναγιώτης Γεωργιάδης. Πριν από λίγες ώρες είχε περάσει στην ιστορία η διοργάνωση του 2018 με θετικά σχόλια, τόσο στην πόλη της Καβάλας όσο και στην περιοχή της Νέας Περάμου. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Νέα Πέραμο ήταν αναβαθμισμένη, διήρκησε δύο ώρες και προσέλκυσε πολύ κόσμο. Οι περισσότεροι εκ των θεατών ήταν τουρίστες. Κατά την εκδήλωση ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης βράβευση τον Παναγιώτη Γεωργιάδη, ενώ το αεροπορικό πρόγραμμα ενισχύθηκε με τις παράλληλες δράσεις.

Τα καταστήματα της Νέας Περάμου επωφελήθηκαν από τη διοργάνωση και ειδικότερα εκείνα που είχαν προνομιακή θέα στον κόλπο, αφού ήταν κατάμεστα από κόσμο. Την παρουσίαση του προγράμματος έκαναν δύο νέοι άνθρωποι, ωστόσο την παράσταση έκλεψε η νεαρή και γνωστή από το τηλεοπτικό παιχνίδι Survivor Φελίσια Λαπάτη.

Μιλώντας στην ΠΡΩΙΝΗ ο Πάνος Γεωργιάδης πραγματοποίησε έναν πρώτο απολογισμό τονίζοντας: «Πήγαμε πάρα πολύ καλά σε πάρα πολλά επίπεδα. Αυτή είναι η πρώτη αίσθηση μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων. Το θέμα των αεροπορικών επιδείξεων είναι πάντα λογιστικό. Παρόμοια διοργάνωση δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Σας θυμίζω ότι πρόκειται για ένα σόου χωρίς εισιτήριο. Υιοθετώ τον στίχο του ποιητή που λέει ότι για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ.

Πολύ καλές ήταν και οι παράλληλες δράσεις. Η αναλυτική αποτίμηση διαρκεί τέσσερις μήνες. Όλα εξελίχθηκαν πολύ καλά και στη Νέα Πέραμο. Οφείλω θετικά σχόλια για το σωματείο καφεζυθοπωλών η διοίκηση του οποίου φέτος στάθηκε πολύ κοντά στη διοργάνωση».

Ο Παναγιώτης Γεωργιάδης υπενθύμισε ότι από τον προϋπολογισμό της διοργάνωσης ύψους 110.000 ευρώ ένα ποσό περίπου 75.000 ευρώ διατέθηκε για τη συμμετοχή του γκρουπ Baltic Bees. Επανέλαβε δε την πρότασή του να εξετασθεί το ενδεχόμενο την επιβολή εισιτηρίου σε συγκεκριμένες περιοχές στο κεντρικό λιμάνι και σε συνδυασμό με την παροχή επιπλέον υπηρεσιών σε όσους παρακολουθούν το σόου από τα σημεία με εισιτήριο. Ο κ. Γεωργιάδης θα επανέλθει όπως πάντα με μία ακόμη εκδήλωση σε λίγες εβδομάδες προκειμένου να βραβευθούν οι διοργανωτές και κυρίως οι εθελοντές της διοργάνωσης.

 

Διαβάστε επίσης