• 25 Απριλίου 2024,

Κλείνουν τα ρόστερ οι ομάδες της Α` κατηγορίας- Οι μεταγραφές που έχουν γίνει έως τώρα

 Κλείνουν τα ρόστερ οι ομάδες της Α` κατηγορίας- Οι μεταγραφές που έχουν γίνει έως τώρα

Ένα περίπου μήνα πριν μπουν στη μάχη του πρωταθλήματος της Α` κατηγορίας, οι περισσότερες ομάδες έχουν κλείσει τα ρόστερ τους. Βέβαια είναι σίγουρο ότι θα γίνουν ακόμη προσθήκες από αρκετούς συλλόγους.

Αναλυτικά τα νέα πρόσωπα μέχρι τώρα στις ομάδες της Α` κατηγορίας.

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ(Προπονητής Στέλιος Ιγνατιάδης) : Σπυρίδης από Μ. Α Ορφανίου, Ρουμελιώτης από Ηρακλή Καβάλας, Αρτεμίου από Ηρακλή Καβάλας, Γοριδάρης από Ηρακλή Καβάλας, Ευστρατίου από Ηρακλή Καβάλας, Τσίλογλου από Βυζάντιο Κοκκινόχωματος, Αναστασιάδη από Ασπίδα Πολυστύλου, Μοσχόπουλος από Ασπίδα Πολυστύλου, Πριονίδης από Αρη Ζυγού, Τζιτζιό από Βρασίδα Νέας Περάμου, Αδαμαντίου από ΠΑΟΚ Καβάλας, Τσότρας από Ηρακλή Καβάλας.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ(Προπονητής Γιάννης Μαλαματάς): Μαχαιρούδης από Δόξα Θεολόγου, Δεσύλας από Αρη Αβάτου, Μπουλγούρας από Νέστο Χρυσούπολης, Μπουτζούρογλου από Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, Παπαστεργίου από Εθνικό Νέας Καρυάς,   , Παπαντωνίου από Αετό Ορφανού, Πανίδης από Εθνικό Νέας Καρυάς, Χαλπέτης από Ναζιανζό Νέας Καρβάλης, Ζαρκαντζάς από Δόξα Θεολόγου, Σουκρήογλου από Αρη Αβάτου.

ΑΕΚ: Προβατίδης από Μ. Α Αντιφιλίππων, Κανέλας από Μ. Α Αντιφιλίππων, Κουνατίδης από Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Τσομπανίδης από Μ. Α Φιλίππων.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ(Θωμάς Ματρακούκας): Τσέχου επέστρεψε από Θεσσαλονίκη, Χατζηθεοδώρου από Ολυμπιακό Καβάλας,  Γκέκα από Ηρακλή Μυρτοφύτου, Παντίδης από Κεραυνός Ελευθερών, Γιακωβίδης από ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα,  Σιδηρόπουλος από Κεραυνό Κρηνίδων, Μπατάκογλου από Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

ΒΥΡΩΝ( Προπονητής Γιώργος Αγγελίδης): Σεφερίδης από Αετό Ορφανού, Βλάχος από Μ. Α Καρπερής, Παντελίδης από Ορφέα Ελ, Εμινίδης από Ορφέα Ελ, Μπάφας από Ορφέα Ελ, Μαυρογιάννης από Ορφέα Ελ, Παπάζογλου από Μακεδονικό Αμισιανών, Δελής από Ορφέα Ελ, Καρύπογλου από Ορφέα Ελευθερούπολης.

ΜΑ ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ(Προπονητής Γιάννης Καρακότσαλης): Σακκόπουλος από Κεραυνό Κρηνίδων, Βακιρτζής από Νέστο Χρυσούπολης,  Γοργίας από Καβάλα 2004,  Τουρασανίδης από Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Τελίδης από Δόξα Αμυγδαλεώνα, Γκούτσε από Παγγαίο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΚΑΡΥΑΣ(Προπονητής Δημήτρης Σιώπης):  Τζοσκούν από Αρη Αβάτου, Αραμπατζής από Μαίανδρος Γέροντας,  Ματσάγκος από Ποντιακός Ποντολιβάδου, Σταυρίδης από Ποντιακός Ποντολιβάδου,  Μανούκος από Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, Μουράτσι από Ατρόμητο Χαλκερού, Αδέμ από Κιμμέρια Ξάνθης, Καλπακίδης από Κεραμωτή, Εμμανουηλίδης από Απόλλωνα Χρυσοχωρίου..

ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ ΝΕΑΣ ΚΑΡΒΑΛΗΣ(Προπονητής Κυριάκος Σταυρίδης):   Σ. Σάσσος από  Μ. Α Αντιφιλίππων, Ι. Σάσσος από Μ. Α Αντιφιλίππων, Γκρούνοφ από Μ. Α Αντιφιλίππων, Μάλλιος από Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, Κιτσώνης από Μ. Α Αντιφιλίππων, Χατζηαποστολίδης από Ατρόμητο Χαλκερού, Κερίδης από Ατρόμητο Χαλκερού.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ(Προπονητής Γιάννης Κοπανάκης): Καραβελίδης από Ορφέα Ελευθερούπολης, Σιδηρόπουλος από Ποντιακό Ποντολιβάδου,  Κιόρι από Κεραυνό Πέρνης, Μανδαλιανός από Κεραυνός Πέρνης, Αλμπάνης από Εθνικό Νέας Καρυάς.

ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ(Μάνθος Κλεανθίδης): Ζάνταλης από Βρασίδας Νέας Περάμου, Κόλκα από Αετό Ορφανού, Μακατασίδης από Δόξα Αμυγδαλεώνα, Μιχαλής από Μ. Α Ορφανίου, Αραδούλης από Μ. Α Ορφανίου, Τσοχαταρίδης από Βρασίδας Νέας Περάμου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ(Τάσος Τσαπανίδης): Παρέμεινε σε πολύ μεγάλο βαθμό το περσινό ρόστερ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ(Προπονητές: Ηλίας Δερβετζής, Γιώργος Κούντουρας): Θα στηριχθεί σε νέα παιδιά που έπαιξαν πέρσι από το Γενάρη και μετά αλλά και σε παίκτες από το εφηβικό τμήμα.

ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ(Προπονητής Σάσα Ράσιτς): Δεν έχουν ανακοινωθεί κάποιες μεταγραφές.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ(Προπονητής: Παναγιώτης Χρυσαλίδης):  Δεν έχουν ανακοινωθεί κάποιες μεταγραφές.

Και οι μεταγραφές προς τα πάνω

Αδαμάκης από Βρασίδα Ν. Π σε ΑΟΚ

Χατζηκυριάκου από Ηρακλή Καβάλας σε ΑΟΚ

Λυμπεράκης από ΑΕΚ σε ΑΟΚ

Παυλίδης από Ναζιανζό Νέας Καρβάλης σε ΑΟΚ

Ασήμογλου από Λιμενάρια σε Ξάνθη

Ράνος από Φρίξο Πλατανοτόπου επέστρεψε σε Αετό Ορφανού.

 

 

Διαβάστε επίσης