• 25 Απριλίου 2024,

Δηλώσεις προπονητών – ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ: « Μας λείπει η προσωπικότητα» – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΤΣΑΣ: « Τα παιδιά είχανε περίσσιο πάθος και περίσσια θέληση»

 Δηλώσεις προπονητών – ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ: « Μας λείπει η προσωπικότητα»  – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΤΣΑΣ: « Τα παιδιά είχανε περίσσιο πάθος και περίσσια θέληση»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΤΣΑΣ: « Τα παιδιά είχανε περίσσιο πάθος και περίσσια θέληση»

Μετά το τέλος του αγώνα στο Οφρύνιο, ο προπονητής του Αετού Ορφανού Δημήτρης Σίτσας φανερά ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα είπε τα εξής: « Νομίζω ότι ήταν αντάξιο το παιχνίδι ενός τοπικού ντέρμπι αν και δε μπορούμε να συγκρίνουμε τη δυναμικότητα και την ιστορία του Αετού με την Καβάλας.  Τα παιδιά δείξανε περίσσια θέληση, περίσσιο πάθος για να πάρουνε το παιχνίδι. Νομίζω ότι τέτοιες εμφανίσεις πιστοποιούν ότι γινόμαστε σιγά- σιγά ομάδα με ποιότητα, ομάδα με θέληση και κύρος. Βγάζουμε στο γήπεδο αυτά που θέλουμε και δουλεύουμε στην προπόνηση. Σε γενικές γραμμές η νίκη μας είναι αρκετά δίκαιη αν δείτε και τις φάσεις που είχαμε.   Η Καβάλα είχε δυο τρεις καλές φάσεις ενώ εμείς περισσότερες για να βάλουμε και άλλο γκολ.  Δε το πληρώσαμε πάλι, το ίδιο έγινε και στο Σιδηροχώρι.  Ο κόσμος ήταν ο 12ος παίκτης μας».

Ο προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Ανυφαντάκης τόνισε: 

«Συγχαρητήρια στον Αετό για τη νίκη του. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, παρότι είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Τα παιδιά προσπαθούν από την αρχή, Η καθημερινότητα είναι καλή, όμως μας λείπει αυτή η προσωπικότητα, ώστε να μπορούμε να έχουμε τη νοοτροπία και να μην αφήνουμε βαθμούς». Για το τι πήγε στραβά και ήρθε η ήττα: «Θέλαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. Τη στιγμή που ισορροπήσαμε, προηγήθηκε ο αντίπαλος και μέσα σ’ αυτό το ιδιαίτερο, δύσκολο γήπεδο, αγχωθήκαμε και δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλος, ώστε να ισοφαρίσουμε». Για την επιλογή του 3-5-2: «Θέλαμε να έχουμε στον άξονα υπεραριθμία και λόγω ότι είναι μικρό το γήπεδο, να έχουμε δύο παίκτες στην επίθεση. Θέλαμε να έχουμε ανάπτυξη με ασφάλεια από πίσω».

Διαβάστε επίσης