Κώστας Αρβανίτης: « Γίνεται σπουδαία δουλειά στην Ακαδημία του Ορφέα Ελ»

 Κώστας Αρβανίτης: «  Γίνεται σπουδαία δουλειά στην Ακαδημία του Ορφέα Ελ»

Συνέντευξη στην Αθλητική Πρωινή παραχώρησε ο Κώστας Αρβανίτης που πέρσι εργάστηκε παράλληλα από τη θέση του προπονητή και του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης στον Μ. Α Αντιφιλίππων και στην Ακαδημία του Ορφέα Ελ.

Σημειώνουμε ότι ο Κώστας είναι γιός του παλιού κεντρικού αμυντικού και αρχηγού  του Ηρακλή Καβάλας, Στέλιου Αρβανίτη.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

 1)Τι έχεις  να αναφέρεις  για την χρονιά που πέρασε στον Μ.Α Αντιφιλίππων;   

Πέρυσι, στην αρχή της χρονιάς , ανέλαβα το πόστο του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης ( γυμναστή) του ανδρικού τμήματος του Μέγα, με προπονητή τον κ. Σταυρίδη Κυριάκο. Στην προετοιμασία δουλέψαμε σκληρά και με μεθοδικότητα. Αυτό άλλωστε φάνηκε στην αγωνιστική περίοδο από την απόδοση της ομάδας  και από τα αποτελέσματα που πήρε( Σε 5 παιχνίδια σίγουρα απ ότι θυμάμαι , ενώ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ , είχαμε τις δυνάμεις να το γυρίσουμε και το κάναμε) . Σε αυτό βέβαια βοήθησε και ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είχαν και την απαραίτητη εμπειρία και αποτελεσματικότητα όταν έπρεπε .   Η ομάδα τερμάτισε 2η στην Α’ κατηγορία , και θεωρώ  πως αυτό από μόνο του δίνει την απάντηση στο αν η χρονιά ήταν επιτυχημένη ή όχι.

   Είχα πολύ καλή συνεργασία με την διοίκηση. Αγαπούν την ομάδα και προσπαθούν για το καλύτερο.  Την νέα χρονιά δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία μας με τον Μ.Α Αντιφιλίππων, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις μας.

2) Θα συνεχίσεις  τη νέα χρονιά στην ακαδημία του Ορφέα;

 Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου , μίλησα με τον Υπεύθυνο της ακαδημίας ,τον κ. Καίπη Θεόδωρο και αφού κάναμε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ήρθαμε σε συμφωνία για να συνεχίσουμε μαζί και την νέα χρονιά.

3) Τι έχετε να αναφέρετε για την χρονιά που μόλις πέρασε; Πως ήταν η συνεργασία σας με τους ανθρώπους της ομάδας;

 Ήταν η πρώτη μου χρονιά στην ακαδημία του Ορφέα Ελευθερούπολης και αυτό που μπορώ να πω σίγουρα είναι πως οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ομάδα έχουν πολύ αγάπη για τα παιδιά και προσφέρουν (χωρίς κάποιο κέρδος) πολύ από τον ελεύθερο τους χρόνο για να βελτιώνουν συνεχώς της συνθήκες , τις εγκαταστάσεις , τον εξοπλισμό και ότι άλλο χρειάζεται για να λειτουργήσει σε σωστά πρότυπα μία ακαδημία. Η συνεργασία μου με τους ανθρώπους της ομάδας (κ. Καίπη Θεόδωρο,κ .Ιωαννίδη Μανώλη, κ . Τσιακίρη Αθανάσιο) ήταν και πιστεύω πως θα συνεχίσει να είναι εξαιρετική. Αυτό που μας ενδιαφέρει όλους στην ομάδα είναι ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ακόμη δεν θα μπορούσα να παραλείψω να πω  για την πολύ καλή συνεργασία μου με τους συναδέλφους προπονητές στην ομάδα , τον κ. Αραμπατζή Χρόνη  ο οποίος είναι ο αρχαιότερος στην ομάδα προπονητής και ο άνθρωπος που στάθηκε δίπλα μου από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα , όπως επίσης και τον κ. Βασιλόπουλο Ανδρέα.

4) Τι άλλο σημαντικό πετύχατε την χρονιά που πέρασε;

Ο Ορφέας Ελευθερούπολης έχει συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός , φέτος για άλλη μία φορά διοργανώθηκε στην Ελευθερούπολη ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός (που πιστεύω ότι ήταν το κορυφαίο της χρονιάς) , το οποίο δεν είναι άλλο από το τουρνουά σχολών ΠΑΟ Βορείου Ελλάδος. Συντονιστής στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν ο προπονητής της ομάδας ο κ. Αραμπατζής Χρόνης. Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Παγκόσμιας Κλάσης  πρώην ποδοσφαιριστής και αρχηγός  της εθνικής Βραζιλίας  και εκείνη την περίοδο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός , Ζιλμπέρτο Σίλβα . Επίσης, επίσημος προσκεκλημένος ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ο κ. Κωνσταντίνου Βασίλης.

5) Υπάρχουν ταλέντα στον Ορφέα; Και εάν ναι πως αξιοποιούνται;

Ο  πρωταρχικός στόχος στις αναπτυξιακές ηλικίες  είναι η σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου και η διασκέδαση και ευχαρίστηση των παιδιών μέσα από το ποδόσφαιρο,( αυτό έχουμε και σαν πρώτο μέλημα μας στη ακαδημία). Από εκεί και πέρα, φυσικά και υπάρχουν παιδιά τα οποία διαθέτουν πολύ καλά στοιχεία τα οποία όμως θα πρέπει να συνεχίσουν να διδάσκονται και να εκπαιδεύονται με τον ίδιο τρόπο με στόχο κάποια στιγμή , κάποια από αυτά, γιατί όχι να κάνουν και κάποιο βήμα παραπάνω.

6) Για τους γονείς των παιδιών , θα  ήθελες να αναφέρεις  κάτι;

Θέλω να τους ευχαριστήσω διπλά πρώτον,  γιατί αυτοί είναι που στέκονται δίπλα στα παιδιά τους , προσπαθούν για το καλύτερο , τα φέρνουν στο γήπεδο με στόχο να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και στην συγκεκριμένη περίπτωση , με το ποδόσφαιρο και δεύτερον γιατί εμπιστεύονται την ακαδημία του Ορφέα Ελευθερούπολης γι αυτό τον σκοπό.

 7) Θα ήθελες να αναφερθείς σε κάτι άλλο;

Ναι ,θα ήθελα να πω και κάτι ακόμη αφού μου δίνεται η δυνατότητα από αυτή την συνέντευξη. Θέλω να ευχαριστήσω τους δικούς μου ανθρώπους  που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν σε αυτό που κάνω. Όπως επίσης δεν θα μπορούσα να παραλείψω να πω ένα ευχαριστώ στον καθηγητή φυσικής αγωγής και εκπαιδευτή προπονητών ποδοσφαίρου της ΕΠΟ , τον κ. Κυρανούδη  Άγγελο.

Διαβάστε επίσης