Ο ΑΟΚ σήμερα στους Αντιφιλίππους για το Κύπελλο της ΕΠΣΚ

 Ο ΑΟΚ σήμερα στους Αντιφιλίππους για το Κύπελλο της ΕΠΣΚ

Χωρίς Κεϊτά, Καπνόπουλο, Τζιτζιφάκο που αποχωρούν από το ρόστερ

Σήμερα ο ΑΟΚ θα παίξει στις 15.00  στο γήπεδο των Αντιφιλίππων, τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ με τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης πλέον δεν υπολογίζει τους Κεϊτά, Τζιτζιφάκο, Καπνόπουλο που θα αποτελέσουν παρελθόν από το ρόστερ. Αντίθετα υπολογίζει τους Αλιατίδη, Παπαστεριανό που δεν αγωνίστηκαν στο ματς πρωταθλήματος με τον Μ. Α Καρπερής λόγω τιμωρίας.

Γενικά τα… κουκιά είναι μετρημένα μετά την αποχώρηση των τριών που προαναφέραμε.

Ο Κρητικός τεχνικός σήμερα το πιθανότερο είναι να κάνει ροτέισον ενόψει και του κρίσιμου αγώνα με τον Ορφέα Ξάνθης.   Το πιθανότερο είναι να δούμε σύνθεση παρόμοια με τα προηγούμενα ματς κυπέλλου της ΕΠΣΚ, δηλαδή ο Παγκάκης τερματοφύλακας, δεξιά στην άμυνα ο Ζαρωτιάδης(πέρσι έπαιζε στους Αντιφιλίππους), αριστερά στην άμυνα τον Τσακιρίδη. Στο κέντρο της άμυνας μάλλον Σέχου και Παυλίδης εκτός αν χρησιμοποιήσει Αλιατίδη, Παπαστεριανό για να πάρουνε αγωνιστικό ρυθμό. Στη μεσαία γραμμή σίγουροι ο Θωμαϊδης και ο Ντουρτμές  και μπορεί ο Παυλίδης σαν αμυντικός μέσος  ενώ μπροστά πλάγιοι ο Χατζηκυριάκου, ο Προβατίδης και σέντερ φορ ο Αδαμάκης.

Από την άλλη ο Μ. Α Αντιφιλίππων είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Α` κατηγορία της ΕΠΣΚ. Προπονητής είναι ο Γιάννης Καρακότσαλης.
Στη θέση του τερματοφύλακα αγωνίζεται ο Κυφωνίδης που πέρασε από το ρόστερ του ΑΟΚ και πέρσι αγωνίστηκε στο Νέστο.
Ακόμη αγωνίζονται βασικοί ο έμπειρος Σολακίδης με θητεία σε Αρη Ακροποτάμου και Ηρακλή Καβάλας, ο Βακιρτζής που έπαιξε σε Ορφέα και Νέστο, ο Μιχαηλίδης(πριν Βυζάντιο και Βρασίδας),  ο Γιάννης Σαουλίδης( τελευταία  σε Βυζάντιο, Αετό Ορφανού) , ο Αμιάδης(πριν σε Αετό Ορφανού), ο Τελίδης, ο Σακκόπουλος(πριν σε Αρη Ακροποτάμου και Κεραυνό Κρηνίδων), ο Γκούτσε(πριν σε Παγγαίο και Βυζάντιο), ο Παλληκαράς(πριν Φρίξο Πλατανοτόπου), ο Μίχος και ο Κωνσταντινίδης(πριν σε ΑΕΚ και Βυζάντιο), ο Τουρασανίδης(πέρσι Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου).
Ακόμη ο Παπουτσής(πριν Ορφέα Ελ) και οι νεαροί ανερχόμενοι Βουζουλίδης, Μπουνταγκίδης.

 

Διαβάστε επίσης