Ονειρική χρονιά για το σκάκι το 2017 – «Δεν αφήσαμε τίτλο να μην κατακτήσουμε»

 Ονειρική χρονιά για το σκάκι το 2017 – «Δεν αφήσαμε τίτλο να μην κατακτήσουμε»

Διήμερο διαφορετικών δραστηριοτήτων ήταν αυτό που προηγήθηκε (Σάββατο- Κυριακή) για τον Σκακιστικό Όμιλο της Καβάλας. Το Σάββατο έκοψε την πίτα του, με τις απαραίτητες βραβεύσεις όσων διακρίθηκαν το 2017. Την Κυριακή έκανε γενική συνέλευση για να συμπληρώσει το διοικητικό του συμβούλιο, καλύπτοντας κενές θέσεις λόγω παραιτήσεων. Ο απαραίτητος ετήσιος απολογισμός έγινε στην εκδήλωση του Σαββάτου. Η αίθουσα εκδηλώσεων της Δ. Βιβλιοθήκης ήταν κατάμεστη και τα πιτσιρίκια αμέσως έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Πολιόρκησαν τον μπουφέ αν και αυτός θα προσφέρονταν στους παρόντες μετά το τέλος της εκδήλωσης. Έστω κι έτσι ήταν μια πολύ όμορφη εικόνα των μικρών παιδιών, τα οποία (και μπράβο τους) διαθέτουν τον ελεύθερο χρόνο τους στο σκάκι. Το οποίο μεταξύ κάθε άλλης ανταμοιβής, έχει κι έναν μπουφέ να τους προσφέρει.

Ο Αντώνης Παυλίδης, η Σταυρούλα Τσολακίδου και φυσικά η πανελλήνια πρωτιά της Ευγενίας Τσιβελέκη (πρωτιά στο 2018) ξεχώρισαν στην εκδήλωση. Ο Αντώνης Παυλίδης απουσίαζε λόγω εργασίας στο Παρίσι. Τα δύο κορίτσια ήταν στην εκδήλωση κι όπως φαίνεται φωτογραφήθηκαν με τους επισήμους. Τους βουλευτές Εμμανουηλίδη- Παπαφιλίππου, την δημοτική σύμβουλο Ευαγγελία Δρακονάκη και τον εκπρόσωπο της Μητρόπολης πατέρα Παναγιώτη.

Το 2017 η Καβάλα είχε πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες. Ο Βασίλης Θεοδωρίδης χαρακτήρισε το 2017 ονειρεμένη χρονιά. «Δεν αφήσαμε τίτλο να μην κατακτήσουμε» είπε. Όσον αφορά το στεγαστικό, ο κ. Θεοδωρίδης αναζήτησε στην εκδήλωση τη Δήμαρχο, για να συνεχίσει μαζί της τη συζήτηση για τη Μεγάλη Λέσχη. Δυστυχώς η Δήμαρχος δεν ήταν παρούσα κι έτσι το θέμα παραμένει στάσιμο.

Διαβάστε επίσης