• 18 Απριλίου 2024,

Ψάχνεται» ο ΑΟΚ για σέντερ φορ

 Ψάχνεται» ο ΑΟΚ για σέντερ φορ

Ο ΑΟΚ σε μεταγραφικό επίπεδο, «ψάχνει» στην αγορά για την απόκτηση ενός σέντερ φορ.

Το θέμα είναι αν αυτή την εποχή υπάρχει ο κατάλληλος για να έρθει στην Καβάλα και να βοηθήσει άμεσα.  Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΑΟΚ βλέπει και τη… γειτονική Δράμα μήπως και αφήσει η Δόξα κάποιον ελεύθερο  από τους επιθετικούς που διαθέτει μετά τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει.

Μάλλον αυτή η περίπτωση θεωρείται πολύ δύσκολη. Η Δόξα «τροφοδότησε» τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με Κυριακίδη, Ρεβυθόπουλο και μάλλον κρατάει όλους τους επιθετικούς που είχε και πριν οριστικοποιηθεί ότι θα αγωνιστεί στη Β` Εθνική.  Οπότε ο ΑΟΚ είναι αναγκασμένος να ψάξει στην ελεύθερη αγορά.

Κατά τα άλλα συνεχίζεται  η προετοιμασία του ΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου. Ο Κώστας Ανυφαντάκης σήμερα και αύριο θα προβάρει σχήματα που έχει στο μυαλό του για τη βασική ενδεκάδα της Κυριακής. Με Ρομπέρ μάλλον πάμε σε ενδεκάδα… φιλικών του καλοκαιριού.

Συνέντευξη Λουπέλη στους 93,7 και στην εκπομπή  ΛΦΚ

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ  Γιώργος Λουπέλης στην πρώτη  εκπομπή της ΛΦΚ στους 93,7 για την περίοδο που διανύουμε.

Παραθέτουμε αποσπάσματα από τη συνέντευξη.

Η γενική του εκτίμηση για το φετινό πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής: « Το πρωτάθλημα είναι πολύ… μπερδεμένο. Είναι 11 αγωνιστικές στον Α` γύρο ενώ δεν γνωρίζαμε πότε θα ξεκινούσε, με ποιες ομάδες στον όμιλο μας και πόσες θα υποβιβαστούν. Γενικά δεν μπορούσες να κάνεις ένα προγραμματισμό, αν ήθελες να είσαι πρώτος η να σωθείς. Μιλάγαμε και με άλλους προέδρους ομάδων που και αυτοί είχανε το ίδιο πρόβλημα. Ένας μεγάλος παράγοντας ήταν η Δόξα Δράμας. Δεν ξέραμε αν θα είναι η δε θα είναι στη Γ` Εθνική. Περάσαμε ένα καλοκαίρι με… 3 μπάνια.

Η ομάδα στήθηκε για να πρωταγωνιστήσει. Δεν υπήρχε θέμα αν ήταν η δεν ήταν η Δόξα Δράμας. Αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε.  Η ομάδα μαζεύτηκε από την αρχή, κυρίως με νεαρά παιδιά.

Ευτυχώς ξεκινήσαμε με ένα πολύ  καλό προπονητή. Απ` αυτό χτίστηκε η ομάδα. Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα μας δικαιώσουν εντός μερικών αγωνιστικών. Σε μας δεν υπάρχει μεγάλος η μικρός επενδυτής. Τα χρήματα που μαζεύονται είναι από άτομα του Δ. Σ αλλά και από άτομα που μας αγαπάνε και εκτιμάνε αυτό που κάνουμε. Ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου»

Για το ξεκίνημα του ΑΟΚ στις πρώτες αγωνιστικές: « Το ότι χάσαμε έναν αγώνα εμένα δε μου λέει τίποτα. Πιστεύω ότι όλοι θα κερδίζουνε και όλοι θα χάσουνε. Δεν υπάρχει ομάδα που να κάνει τη διαφορά. Έχουμε σαν ομάδα πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας. Η ομάδα και χωρίς το Ρομπέρ έδειξε χαρακτήρα. Στο Παραλίμνιο τα παιδιά κουράστηκαν στο πρώτο μέρος από τον αέρα. Δε θα χάναμε αν δεν υπήρχε δαιμονισμένος αέρας.   Ευχαριστώ τους απλούς φιλάθλους  που έρχονται και μας βοηθάνε».

Για τη μεταγραφή του Ρομπέρ: « Εάν δεν ήταν ο Κώστας Ανυφαντάκης δε θα ερχόταν στην ομάδα ο Ρομπέρ. Τα χρήματα που μπορούσε να πάρει ο Ρομπέρ ήταν πολύ περισσότερα από αυτά που πήρε στην Καβάλα.  Χρειαζότανε ένας προπονητής που να το εμπιστεύεται. Είναι επαγγελματίας, έχει γεμάτες χρονιές. Σπάσαμε αυτό που είχαμε συμφωνήσει. Τα παιδιά έχουν το Ρομπέρ σαν πατέρα. Είναι σπουδαίος χαρακτήρας. Χαίρονται τα παιδιά να δουλεύουν μαζί του.

Για τα παιδιά ο Ρομπέρ είναι δάσκαλος»

 

Διαβάστε επίσης