Στις Ελευθερές το βράδυ της Τετάρτης – Συνάντηση Ευσταθιάδη με τα σωματεία του Δήμου Παγγαίου

 Στις Ελευθερές το βράδυ της Τετάρτης –  Συνάντηση Ευσταθιάδη με τα σωματεία του Δήμου Παγγαίου

Το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο των Ελευθερών, συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Μπάμπης Ευσταθιάδης με εκπροσώπους των σωματείων του Δήμου Παγγαίου.  Ολες οι ομάδες  έδωσα το παρόν τους εκτός από Παγγαίο, Μ. Α Ορφανίου. Δικαιολογημένα απουσιάσαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων εκπρόσωποι των σωματείων του Αετού Ορφανού, του ΑΟ Κάριανης και του ΑΟ Ελαιοχωρίου.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις εκλογές που έρχονται στην ΕΠΣΚ και στην ΕΠΟ αλλά και άκουσε τις απόψεις των σωματείων για θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, τα προβλήματα που υπάρχουν,  τη διαιτησία,  την οργάνωση των τμημάτων υποδομής ,  την ιατρική περίθαλψη  σε όλες τις κατηγορίες.

Η συζήτηση που έγινε ανάμεσα στις δυο πλευρές ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική.

Βέβαια πολλά θέματα θα συζητηθούν στη γενική συνέλευση της ΕΠΣΚ.

Παρόντες από το Δ. Σ της ΕΠΣΚ ήταν και οι Αντώνης Αντωνίου, Γιάννης Βαμβακάς, Κώστας Πετρόπουλος αλλά και ο υποψήφιος στις επόμενες εκλογές Χρυσόστομος Μανωλαράς. Επίσης προτάθηκε να είναι υποψήφιος  ο Νίκος Χωλίδης(εκπρόσωπος του Ορφέα Ελ)  που ήταν στις Ελευθερές αλλά θα έχει  συνάντηση τις προσεχείς μέρες με τον Μπάμπη Ευσταθιάδη για να οριστικοποιηθεί η όχι η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο.

Ο Μπάμπης Ευσταθιάδης για την Α` κατηγορία τόνισε ότι δε θα αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος τη νέα αγωνιστική σεζόν  ενώ για τη Γ` κατηγορία ότι θα μπορούσε να γίνει σε δυο ομίλους αν συμμετείχαν περισσότερα σωματεία. Αυτά γίνονται βάση της προηγούμενης γενικής συνέλευσης.

Για τα τμήματα υποδομής είπε ότι όλες οι ομάδες πρέπει να τα καλλιεργούν προκειμένου να υπάρχει η άθληση πρώτα απ` όλα για τα νέα παιδιά.  Σημείωσε και  τη κοινωνική δράση της ΕΠΣΚ όπου τελευταία συμμετείχε και πάλι σε εθελοντική αιμοδοσία.  Νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΚ παραβρέθηκε στη νεκρώσιμη ακολουθία του Βελισσάρη Τελίδη.

Κλειστά τα γραφεία της ΕΠΣΚ μέχρι  και 14 Ιουνίου

Ενημερώνουμε τα σωματεία της ΕΠΣ Καβάλας ότι τα γραφεία της Ένωσης θα παραμείνουν κλειστά από την Τρίτη 5 Ιουνίου 2017 έως και την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017.

Η έναρξη λειτουργίας τους θα γίνει την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017.

Όσον αφορά τα έντυπα που πιθανώς να χρειαστεί ένα σωματείο, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, καθώς και τον τρόπο συμπλήρωσης των εντύπων για μετεγγραφές, θα είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική σελίδα της Ένωσης, στην κατηγορία «ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ» –> «Έγγραφα» και «ΣΩΜΑΤΕΙΑ» –> «Αρχείο».

Διαβάστε επίσης