• 25 Απριλίου 2024,

Το απόγευμα και σε βαριά ατμόσφαιρα η συνεδρίαση της διοίκησης της ΔΕΥΑΚ – Θα τους τιμωρήσουν;

 Το απόγευμα και σε βαριά ατμόσφαιρα η συνεδρίαση της διοίκησης της ΔΕΥΑΚ – Θα τους τιμωρήσουν;

Βαριά ήταν και χθες η ατμόσφαιρα στη ΔΕΥΑΚ όπως επίσης στο Δημαρχείο. Η σημερινή συνεδρίαση της διοίκησης της επιχείρησης, το ενδεχόμενο να επιβληθεί ποινή στον πρόεδρο του σωματείου για λόγο που αφορά τη συνδικαλιστική του δράση φέρνει σε δύσκολη θέση τους περισσότερους από αυτούς που διοικούν. Τόσο τη δημοτική επιχείρηση όσο και το Δήμο Καβάλας. Στη δυσκολότερη θέση όλων η κ. Δήμαρχος, που έχει διαδοχικές συσκέψεις με τους συνεργάτες της προκειμένου να βρεθεί διέξοδος και η κατάσταση να εκτονωθεί.

Αυτό γίνεται δύσκολο αφού ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ εμφανίζεται αμετανόητος. Μόλις χθες το πρωί μίλησε στην ΕΡΑ Καβάλας και δεν απέκλεισε απόφαση του διοικητικού συμβουλίου επιβολής ποινής στον κ. Χανδρουλιδη και στο συνάδελφο του. Με αφορμή το εξώδικο της ιδιωτικής εταιρίας που προμήθευσε το λογισμικό για την έκδοση των λογαριασμών, ο κ. Ξανθόπουλος μίλησε για εμπιστευτικά έγγραφα που βρέθηκαν στα χέρια κάποιων που δεν έπρεπε!

Χθες ο Μάκης Παπαδόπουλος και ο Βαγγέλης Παππάς επισκέφθηκαν τη ΔΕΥΑΚ, συζήτησαν με το σωματείο των εργαζόμενων. Και οι δύο είπαν χθες το απόγευμα ότι πείσθηκαν από όσα άκουσαν από αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι εκπρόσωποι της διοίκησης του Δήμου στο συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ δεν συμφωνούν με την εισήγηση Τσακίρη, δεν θέλουν να υπάρξουν ποινές. Δεν αποκλείεται μεσολαβητική προσπάθεια της τελευταίας στιγμής, υπάρχουν άλλωστε φήμες ότι κάτι τέτοιο είναι από χθες σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης