• 20 Απριλίου 2024,

Βύρωνας: Προχωράει σε δημιουργία Ακαδημίας Volley ball αγοριών – κοριτσιών

 Βύρωνας: Προχωράει σε δημιουργία Ακαδημίας Volley ball αγοριών – κοριτσιών

Ο Βύρωνας Καβάλας τολμάει για την ιστορία του και προχωρεί στην δημιουργία Ακαδημίας Volley ball αγοριών – κοριτσιών .
Το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε και αποφάσισε να αναθέσει την δημιουργία των ακαδημιών στην Ομοσπονδιακή προπονήτρια πετοσφαίρισης κα Πεταλά Χριστίνα .

Η κα Πεταλά Χριστίνα είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ . Οι συστάσεις για την κα Πεταλά είναι περιττές , το πλούσιο βιογραφικό της , η καριέρα της σε ΑΟ Καβαλας , Άρη Θεσσαλονίκης και Ηρακλή Θεσσαλονίκης και οι 186 συμμετοχές της σε Εθνική ομάδα νεανίδων και γυναικών είναι από μόνα τους μια ολόκληρη ιστορία . Από την μεριά της διοίκησης έφορος του τμήματος αναλαμβάνει ο κος Κατσικούλης Βαλάντης .

Ο ΑΠΣ Βύρωνας Καβάλας ως η πιο ιστορική ομάδα του Δήμου μας ανέκαθεν είχε και αθλητικά τμήματα πέραν του ποδοσφαίρου , βήμα βήμα το όραμα της διοίκηση μας με πρόεδρο τον κ Καρίπογλου Αριστείδη προσπαθεί να αναδείξει το σωματείο μας σε πηγή αθλητισμού παίρνει σάρκα και οστά !!!

Ελπίζουμε να έρθουν και άλλοι άνθρωποι δίπλα μας όπως η κα Πεταλά Χριστίνα και να δημιουργήσουμε και άλλα τμήματα αθλητικά !!!

Ο πρόεδρος

Καρίπογλου Αριστείδης

 

Διαβάστε επίσης