• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα του ΑΟΚ – Ν` Ντιαγιέ από Μετς και Σαμαρά από Ζάκυνθο

 Διπλό μεταγραφικό χτύπημα του ΑΟΚ – Ν` Ντιαγιέ από Μετς και Σαμαρά από Ζάκυνθο

Ο ΑΟΚ πραγματοποίησε δυο ακόμη μεταγραφές το Σαββατοκύριακο.

Η μια από ένα γνώριμο χώρο. Τη Β` κατηγορία της Γαλλίας. Ο Τενεμά Ν` Ντιαγιέ 31 χρονών από τη Μετς, είναι μια σπουδαία προσθήκη. Ο διεθνής επιθετικός από το Μάλι, ήταν συμπαίκτης του Αμπντούν και του Ντουγκλάο στη Ναντ, την περίοδο 2009-2010 όπου σε 16 παιχνίδια είχε πετύχει 6 γκολ.

Ο Ν` Ντιαγιέ αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια στη Μετς. Στη Γαλλία από το 2007 έως το 2009 έπαιξε στην Τουρ, με 57 παιχνίδια- 23 γκολ. Αγωνίστηκε επίσης στην Τυνησία αλλά και στα Εμιράτα. Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο επιθετικό, που φυσικά αναμένεται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια του ΑΟΚ.

Ο Ν` Ντιαγιέ έχει έρθει στην Καβάλα και προπονήθηκε χθες το απόγευμα με τους υπόλοιπους.

Επίσης ο ΑΟΚ απέκτησε τον αμυντικό Γιώργο Σαμαρά από τη Ζάκυνθο. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός είναι Δραμινός και έχει αγωνιστεί στη Δόξα Δράμας αλλά και σε Πανδραμαϊκό, Προσοτσάνη. Επίσης στον Πυρσό Γρεβενών.

*Ηρθαν Ενσαλίβα, Μοκάκε, Μπουμάλ

Στις προπονήσεις του ΑΟΚ συμμετέχουν από χθες ο Ενσαλίβα, ο Μοκάκε και ο Μπουμάλ. Οι 3 ξένοι νεοαποκτηθέντες, μπήκαν στους ρυθμούς των υπολοίπων.

Επίσης ήρθε στην Καβάλα και ο Αναστασόπουλος που αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο. Το ρόστερ γέμισε το Σαββατοκύριακο, ενώ δεν αποκλείουμε να συνεχιστεί η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

*Οι φήμες παραμένουν για Χαριστέα, Αμανατίδη

Ο επίσημος ΑΟΚ δεν επιβεβαιώνει τις φήμες ότι υπάρχουν επαφές με Άγγελο Χαριστέα και Γιάννη Αμανατίδη. Πάντως και χθες υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα που ήθελαν αυτούς τους δυο παίκτες να βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ΑΟΚ.

Μάλιστα να είναι πολύ κοντά στο να έρθουν στην Καβάλα. Επίσης σύμφωνα πάντα με τις φήμες που κυκλοφορούν ο ΑΟΚ δείχνει ενδιαφέρον για τον Θεόδωρο Τριποτσέρη που πέρσι είχε αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια με τη Δόξα Δράμας.

Ο 26χρονος αμυντικός έχει παίξει στο παρελθόν σε Παναθηναϊκό, Ανόρθωση, Λάρισα, Λεβαδειακό.

*Άνοιγμα Τσοκτουρίδη στον ερασιτέχνη

Είναι σίγουρο ότι ο Γιώργος Τσοκτουρίδης θα ζητήσει συνεργασία με τον ερασιτέχνη ΑΟΚ σε θέματα λειτουργικότητας. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με τα εισιτήρια διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν αυτές τις μέρες αλλά και σε άλλα θέματα με χορηγούς, διαφημίσεις κτλ. Επίσης ο Τσοκτουρίδης θεωρεί ότι με το 45% των μετοχών που κατέχει ο ερασιτέχνης, πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί.

Οι δυο πλευρές εντός των ημερών αναμένεται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι.

Τ. Π

 

 

Διαβάστε επίσης