• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Επίσκεψη Πασχαλίδη στον ΟΛΚ

 Επίσκεψη Πασχαλίδη στον ΟΛΚ

Ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε χθες το πρωί τον οργανισμό λιμένα Καβάλας. Είχε συνάντηση με τον πρόεδρος Αδάμ Κοσμίδη, με τον οποίο μίλησε για αρκετή ώρα. Ο βουλευτής ενημερώθηκε αναλυτικά για τα τρέχοντα ζητήματα του οργανισμού. Η συζήτηση είχε θέμα τόσο το νέο λιμάνι και τις πολλές εκκρεμότητες που υπάρχουν εκεί, όσο και το μέλλον του κεντρικού λιμανιού.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια προς τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας.

Στο μεταξύ το περασμένο Σάββατο βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη ο γενικός γραμματέας λιμένων και λιμενικής πολιτικής του υπουργείου εμπορικής ναυτιλίας Κώστας Μουντζούρης.

Προκαλεί εντύπωση το ότι ο κ. Μουντζούρης περιοδεύει στα μεγάλα λιμάνια της χώρας εδώ και καιρό. Έχει αποφύγει πάντως να επισκεφθεί το λιμάνι της Καβάλας.

Ο Κ. Μουντζούρης ενημερώθηκε για τα θέματα του οργανισμού λιμένα Αλεξανδρούπολης, απάντησε θετικά στο αίτημα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, που εδώ και καιρό ζητά να του παραχωρηθεί η δυτική χερσαία λιμενική ζώνη του οργανισμού.

«Αμέσως θα προχωρήσει η παραχώρηση. Δεν θα παρενοχληθεί απ΄ αυτήν το λιμάνι, αλλά η πόλη θα νιώσει καλύτερα» είπε στους δημοσιογράφους της Αλεξανδρούπολης ο Κώστας Μουντζούρης.

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή εξέφρασε στους δημοσιογράφους του Έβρου κι ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκης.

 

Διαβάστε επίσης