• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Επικυρώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σε εκλογές οδεύει ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας

 Επικυρώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σε εκλογές οδεύει ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας

Το βράδυ της Τρίτης συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας με θέμα την ανακήρυξη των υποψηφίων για τις επικείμενες εκλογές που θα διεξαχθούν στα μέσα του Μάρτη. Νωρίτερα, το μεσημέρι της Τρίτης είχε λήξει η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων. Στις εκλογές θα λάβουν μέρος δύο παρατάξεις. Η «Ενωτική Κίνηση Εμπόρων» και η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπορικών Συλλόγων» της ΠΑΣΕΒΕ.

Η συνεδρίαση της Τρίτης ήταν η τελευταία τυπική της απερχόμενης διοικήσεως στη διάρκεια της οποίας αφενός θα έπρεπε να επικυρωθούν οι 34 συνολικά υποψηφιότητες κι αφετέρου θα έπρεπε να επικυρωθεί και το μητρώο των μελών, βάσει του οποίου θα διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία. Περίπου 575 μέλη θα έχουν το δικαίωμα να προσέλθουν στην κάλπη. Αν και δεν είναι στο σύνολό τους τακτοποιημένα ταμειακά, έως και την τελευταία στιγμή υπάρχει το περιθώριο εξοφλήσεως των οφειλών για τα 35 μέλη – οφειλέτες προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Στο ψηφοδέλτιο της «Ενωτικής Κίνησης Εμπόρων» όπου ηγείται ο Βασίλης Λεμονίδης, περιλαμβάνονται άτομα που υπήρχαν στο συνδυασμό προ τριετίας και θα προσφέρουν την εμπειρία τους. Υπάρχουν όμως και νέα πρόσωπα, εκπροσωπώντας διάφορους επαγγελματικούς κλάδους που θα προσφέρουν τη διάθεσή τους και την όρεξή τους. Παλιότερα και νεότερα πρόσωπα διαθέτει στο ψηφοδέλτιό της και η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπορικών Συλλόγων».

Ο Βασίλης Λεμονίδης διατηρεί το συνδυασμό του μακριά από κομματικές γραμμές, κάτι που ίσχυε και στη διάρκεια της τελευταίας τριετίας. Αφού άτομα διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων συνεργάστηκαν για την επίλυση των προβλημάτων της αγοράς. Αμφότερες οι δύο παρατάξεις πάντως θα εκδηλώσουν την ίδια προσπάθεια ώστε να εξασφαλισθεί η μέγιστη δυνατή συμμετοχή των εμπόρων στην εκλογική διαδικασία. Αυτό φαίνεται πως είναι το στοίχημα και της απερχόμενης διοικήσεως αλλά και του συνόλου των εμπλεκόμενων υποψηφίων.

 

Διαβάστε επίσης