• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Επιχειρησιακός διευθυντής – Ο Παναγιώτης Γεωργιάδης στο Athens Flying Week

 Επιχειρησιακός διευθυντής – Ο Παναγιώτης Γεωργιάδης στο Athens Flying Week

Το Athens Flying Week ήταν η εκδήλωση μιας προσπάθειας που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στα πλαίσια των αθηναϊκών δρώμενων. Σε πρώτο στάδιο, η αεροπορική εβδομάδα της Αθήνας πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Κατόπιν ειδικής άδειας από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την Πολεμική Αεροπορία, για δυο ημέρες το στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου άνοιξε τις πύλες του στο κοινό, προκειμένου να παρακολουθήσει αεροπορικές επιδείξεις, καθώς και μια σειρά από επιμέρους δρώμενα.

Τα σχεδιαζόμενα δρώμενα έλαβαν χώρα σε δυο κεντρικά σημεία της Αθήνας καθώς και στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου. Επίσης με την ευγενική υποστήριξη της AOPA HELLAS πραγματοποιήθηκε το Fly in από τις 28-09 έως και τις 1-10. Το Athens Flying Week φιλοδοξεί να προσθέσει ένα ακόμα τουριστικό προϊόν στην πόλη των Αθηνών έχοντας τη στήριξη του Δήμου Αθηναίων, του ΣΕΤΕ και της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής.

Επιχειρησιακός διευθυντής της διοργάνωσης ήταν ο Παναγιώτης Γεωργιάδης, επικεφαλής της τοπικής διοργάνωσης Kavala Fly in, ο οποίος διευκρίνισε πως σε εθνικό επίπεδο οι δύο διοργανώσεις αλληλοσυμπληρώνονται. Η μεν διοργάνωση της Καβάλας έχει μεγαλύτερες δυνατότητες σε επίπεδο εμπλοκής τζετ κι ευκολότερης κυκλοφορίας. Η δε αθηναϊκή διοργάνωση εξυπηρετεί περισσότερο τα μικρά ελικοφόρα αεροσκάφη, τα ελικόπτερα και γενικότερα τον αεροπορικό τουρισμό.

Ενόσω βρισκόταν στην καρδιά της διοργανώσεως, ο κ. Γεωργιάδης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία υπέρ της επόμενης καβαλιώτικης διοργανώσεως το καλοκαίρι του 2013. Η ωρολογοποιία Breitling διαθέτει τον δικό της αεροπορικό στόλο και ο Ιταλός πιλότος της Francesco Fornabaio, που είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία μη περιορισμένων ακροβατικών προσεγγίστηκε από τον Παναγιώτη Γεωργιάδη. Η πρώτη σύσκεψη της καβαλιώτικης οργανωτικής επιτροπής θα δρομολογηθεί άμεσα μετά την επιστροφή του κ. Γεωργιάδη, ώστε να εκτιμηθούν οι μεγάλες δυνατότητες που θα προκύψουν.

 

=

 

 

Διαβάστε επίσης