• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Ο Τ. Χατζηαναστασίου τρέχει από την αντιδημαρχία στην προεδρία του ΟΛΚ

 Ο Τ. Χατζηαναστασίου τρέχει από την αντιδημαρχία στην προεδρία του ΟΛΚ

Έως τα μέσα Μαρτίου θα πρέπει να αναμένεται η ανακοίνωση του νέου προέδρου στον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας, σύμφωνα με την εκτίμηση του αντιδημάρχου και προσωρινού προέδρου του ΟΛΚ Τάσου Χατζηαναστασίου. Περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με το νέο πρόεδρο, πέραν του ονόματος του Χρήστου Ηλιάδη, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής. Όπως επισήμανε ο κ. Χατζηαναστασίου, αυτή η υπόθεση θα πρέπει κάποια στιγμή να τακτοποιηθεί, αφού έχει ήδη τραβήξει σε μάκρος. «Ευτυχώς που ο Μηνάς Τάτσης εκτελεί τα χρέη του διευθύνοντα συμβούλου , διαφορετικά δε θα μπορούσε να λειτουργήσει ο ΟΛΚ, ειδικά όταν ο προσωρινός πρόεδρος είναι παράλληλα και αντιδήμαρχος», παρατήρησε ο Τάσος Χατζηαναστασίου.

Με τυπικά υπηρεσιακά θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης η διοίκηση του ΟΛΚ , ενώ ζητήματα σχετικά με παρατάσεις μισθωμάτων καταστημάτων τα μέλη προτίμησαν να τα αναβάλουν προκειμένου να τα εγκρίνει η νέα διοίκηση. Μεταξύ των θεμάτων συμπεριλαμβανόταν η προσωρινή κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στις λιμενικές εγκαταστάσεις της ΟΛΚ ΑΕ. Ο νομικός σύμβουλος θα λάβει τον φάκελο ώστε να ελέγξει ότι η διαδικασία τηρήθηκε και τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατατέθηκαν. Φαίνεται ότι τη φύλαξη του λιμανιού Φίλιππος Β’ θα αναλάβει εταιρεία της Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες στο συγκεκριμένο λιμάνι συνεχίζονται, αφού την εργολαβία που άφησε στη μέση η ΘΟΛΟΣ έχει πλέον αναλάβει άλλη εταιρεία. Ποσό χρημάτων που οφείλει η ΘΟΛΟΣ στη διοίκηση του ΟΛΚ, εάν δε εξοφληθεί κατόπιν νέας ειδοποιήσεως, τότε θα σταλεί στο δημόσιο ταμείο.

Ευκαιρίας δοθείσης, ρωτήσαμε τον Τάσο Χατζηαναστασίου και για την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου όπου προΐσταται. Μας εξήγησε ότι ενόψει ανοιξιάτικων εργασιών, η υπηρεσία διαθέτει τα 42 άτομα που προσλήφθηκαν στις 17 Δεκεμβρίου με 8μηνες συμβάσεις, που θα εργάζονται έως το Δεκαπενταύγουστο. Οι 32 εξ αυτών είναι εργάτες και οι υπόλοιποι δέκα είναι οδηγοί και μηχανικοί αυτοκινήτων. Αυτοί θα σηκώσουν το βάρος της καθαριότητας χόρτων και ακτών, αφού νέες προσλήψεις δεν επιτρέπονται. Οι καιρικές συνθήκες δυστυχώς ευνοούν την ανάπτυξη των αγριόχορτων κι άρα τα συνεργεία της υπηρεσίας θα έχουν δουλειές με φούντες, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των απασχολούμενων του περσινού προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

 

=

 

 

Διαβάστε επίσης