• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Σήμερα αγιασμός και πρώτη προπόνηση ο ΑΟΚ

 Σήμερα αγιασμός και πρώτη προπόνηση ο ΑΟΚ

Ο ΑΟΚ αφήνει σήμερα πίσω του, το Περιφερειακό πρωτάθλημα και επιστρέφει και πάλι στο «Ανθή Καραγιάννη» για την πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν, όπου θα λάβει μέρος στη Β` Εθνική.

Ουσιαστικά ανοίγει μια νέα σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Πριν από την πρώτη προπόνηση θα προηγηθεί ο αγιασμός για τη νέα χρονιά.

Όλα είναι έτοιμα. Σήμερα θα βρεθούν στο γήπεδο όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα αλλά και οι παίκτες που παρέμειναν από το περσινό ρόστερ. Το ρόστερ είναι σίγουρο ότι δε θα μείνει έτσι. Θα ενισχυθεί περισσότερο. Έρχονται κι άλλες μεταγραφές.

*Κλεισμένος ξένος επιθετικός

Δεν αποκλείουμε ακόμη και σήμερα να ανακοινωθεί η απόκτηση ενός ξένου επιθετικού. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ήδη συμφωνία και περιμένουμε να έρθει ο ξένος στην Καβάλα. Αυτό ίσως γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε. Επίσης είναι βέβαιο ότι σύντομα θα ανακοινωθούν και μια η δυο ακόμη μεταγραφές. Μπορεί πάλι από τη ξένη αγορά.

*Χθες συνάντηση γνωριμίας

Χθες το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» έγινε η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού τιμ.

Παρουσία της διοίκησης, ο Κώστας Βασιλακάκης μίλησε τους παίκτες για το τι περιμένει από αυτούς στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας. Περισσότερο έγινε αυτή η συνάντηση για να εξοικειωθούν οι νέοι ποδοσφαιριστές, στο περιβάλλον.

*Οι πρώτες δηλώσεις Βασιλακάκη

Ο νέος προπονητής του ΑΟΚ, Κώστας Βασιλακάκης, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις από τη στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα η συμμετοχή της ομάδας στη Β` Εθνική. Ο Θρακιώτης τεχνικός αρχικά αναφέρθηκε στα συναισθήματα για την απόφαση συμμετοχής στη Β` Εθνική: « Τέλος καλό, όλα καλά. Η Καβάλα, ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιστορικές ομάδες με δυναμική και αντιπροσωπεύουν μεγάλες πόλεις. Τον τελευταίο χρόνο ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας ορισμένων γεγονότων, δεν το άξιζαν. Ευτυχώς που υπήρχαν μερικοί άνθρωποι που τις κράτησαν όρθιες και να μην διαλύσουν τελείως. Στην Καβάλα δε μπορούμε να μην νιώθουμε ικανοποιημένοι που έστω και στο 90` εξασφαλίσαμε το πράσινο φως για τη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Β` Εθνικής. Ο χρόνος που έχουμε μπροστά μας είναι περιορισμένος, ωστόσο θα δουλέψουμε σκληρά με στόχο να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο και να διεκδικήσουμε την άνοδο σ` ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που κατά τη γνώμη μου θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον ακόμη και από αυτό της Σουπερ Λιγκ».

Για το στυλ που θα έχει η ομάδα, είπε τα εξής: « Θέλουμε να παίξουμε όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να προσελκύσουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Πρωταρχικός μας στόχος είναι σε κάθε παιχνίδι, είναι η κατάκτηση των 3 βαθμών, διότι χωρίς αποτέλεσμα δεν υπάρχει φαγητό. Με λίγα λόγια να συνδυάσουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου».

Ο Βασιλακάκης αναφέρθηκε ακόμη για το αν θα γίνουν άλλες προσθήκες στο ρόστερ: « Όλα είναι ανοιχτά, μέχρι το τέλος των μεταγραφών θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό».

Το μήνυμα που έστειλε στον κόσμο της Καβάλας: « Θέλω να πιστεύω ότι μετά τη χαρά της επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες, θα σταθεί δίπλα μας. Έχουμε μια ομάδα που ξεκινάει από μηδενική βάση και χρειάζεται υποστήριξη και χρόνο».

Τέλος για τη δική του παρουσία στον πάγκο του ΑΟΚ: « Σίγουρο είναι ένα μεγάλο προσωπικό στοίχημα να παρουσιάσουμε ένα σύνολο αντάξιο της ιστορίας αυτής της ομάδας, της πόλης και των αυξημένων απαιτήσεων του πρωταθλήματος».

*Κράμα 30αρηδων και νεαρών, το νέο ρόστερ

Το ρόστερ του ΑΟΚ σίγουρα θα έχει κι άλλες προσθήκες. Έτσι όπως θα το δούμε σήμερα στην πρώτη προπόνηση, αποτελείται από παίκτες που έχουν ξεπεράσει τα 30 και έχουν πολλές εμπειρίες αλλά και νέους φιλόδοξους που θέλουν να διακριθούν.

Ο ΑΟΚ περισσότερο θα βασιστεί στους 30αρηδες «σωματοφύλακες» που είναι οι εξής:

Ο Ιβοριανός Σερζ Ντιέ που μετά το αγροτικό του στη Βέροια, επέστρεψε σε μια πόλη όπου αγαπήθηκε σε μεγάλο βαθμό. Είναι πλέον 35 ετών αλλά αντέχει. Στα συν ότι τώρα ξέρει και το πρωτάθλημα της Β` Εθνικής. Ο Ενσαλίβα επιστρέφει στην Ελλάδα στα 30 του χρόνια. Ο Καναδός αμυντικός μέσος μετά την ΑΕΚ αγωνίστηκε στη Λίλεστρομ και θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να είναι ο παίκτης που είδαμε στον Πανιώνιο. Στη θέση του τερματοφύλακα ο 37χρονος Σουλογιάννης που αγωνίστηκε σε πολλές Ελληνικές ομάδες και ξέρει πολύ καλά την κατηγορία.

Ο 3Οχρονος Καλαγκάνης ώριμος πλέον επιστρέφει στην Καβάλα για τον ΑΟΚ, πολύ παλαιότερα τον είχαμε γνωρίσει στο Νέστο. Ο 34χρονος Θεόδωρος Πακάλτσης επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια.

Μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας αλλά και αμυντικός μέσος, έχοντας πάρα πολλές παιχνίδια στα πόδια του. Ο Γιάννης Χλωρός προέρχεται από αξιοπρόσεκτη καριέρα στη Σουπερ Λιγκ αλλά και σε ομάδες της Β` Εθνικής. Ο 31χρονος Ντος Σάντος πέρσι με την Καλλονή, γνώρισε τη Β` Εθνική. Το ίδιο και ο Μοκάκε που μετά τη Σεντάν, πέρσι έπαιξε στον Πιερικό.

Στους 30αρηδες ο Χρήστος Οξύζογλου που επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στον ΑΟΚ. Από τους καλύτερους χαρακτήρες που ήρθαν και φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας.

Οι «ενδιάμεσοι» ηλικιακά παίκτες στο ρόστερ είναι ο Αποστολίδης, ο Παγώνης, ο Παπαγερίδης, ο Πλιάγκας.

Από 23 ετών και κάτω υπάρχει το νέο αίμα που θα δώσει τη φρεσκάδα: Τιγγερίδης, Δελημπάσης, Γαβριηλίδης, Πουρσανίδης, Κουμπρόγλου, Μαραγκός, Μπρατσιάνι, Αναστασόπουλος, Κάργας, Παπαδόπουλος, Καπνόπουλος, Κάπατζης, Κυγάης, Ντομί, Μαυροβασίλης. Αυτή είναι η ακτινογραφία του νέου ΑΟΚ, που αναμένεται να συμπληρωθεί μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

 

 

Διαβάστε επίσης