• 17 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Το μυαλό των πρακτόρων στην Αθήνα

 Το μυαλό των πρακτόρων στην Αθήνα

Συνεχίστηκε για 3η μέρα χθες η πανελλαδική απεργία των πρακτόρων του ΟΠΑΠ. Στην Καβάλα 3η μέρα χθες λειτούργησε μόνο ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στον Αμυγδαλεώνα. Όλοι οι υπόλοιποι πράκτορες βρέθηκαν, άλλος λίγο άλλος λίγο περισσότερο έξω από το πρακτορείο που λειτουργεί σαν μία διαμαρτυρία προς το συνάδελφό τους.

Διαπίστωσαν ότι οι πελάτες του καταστήματος είναι ελάχιστοι. Αρκετοί δε που δε γνώριζαν την απεργία ενημερώθηκαν προσερχόμενοι στο κατάστημα κι αποχώρησαν από αυτό.

Οι πράκτορες του ΟΠΑΠ στο Νομό Καβάλας που έχουν κλειστά τα καταστήματά τους από τη Δευτέρα, περιμένουν νέα από την Αθήνα, όπου οι διαβουλεύσεις γίνονται καθημερινά.

Μετά το ναυάγιο της συνάντησης τη Δευτέρα, της ομοσπονδίας με το γενικό γραμματέα του υπουργείου οικονομικών, δεν υπήρξε αποτέλεσμα και την Τρίτη, μετά από μία καινούρια συνάντηση της διοίκησης της ομοσπονδίας αυτή τη φορά με τη διοίκηση του Οργανισμού.

Οι πράκτορες λένε ότι μόνο γραπτά θα δεχτούν αυτό που προφορικά του λένε οι κυβερνητικοί παράγοντες, ότι δηλαδή θα αποσυρθεί το μέτρο της φορολόγησης των κερδών από το πρώτο ευρώ.

 

 

Διαβάστε επίσης