• 12 Μαΐου 2024,

Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο Παύλος Δερμιτζάκης – Ο ΑΟΚ υποδέχεται τον Αετό Οφρυνίου

 Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο Παύλος Δερμιτζάκης  –   Ο ΑΟΚ υποδέχεται τον Αετό Οφρυνίου

Ο ΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Αετό Οφρυνίου στις 3 το μεσημέρι στο «Ανθή Καραγιάννη».

Στο ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου, ο Παύλος Δερμιτζάκης φαίνεται ότι δεν θα αλλάξει την ενδεκάδα που κέρδισε τα δυο τελευταίας παιχνίδια εκτός έδρας με ΠΑΟ Κοσμίου και Εθνικό Σιδηροκάστρου. Ο Δήμιζας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Ζέρης και αριστερά στην άμυνα ο Λυμπεράκης.  Δυο στόπερ ο Κασμερίδης και Τουμανίδης.

Δυο αμυντικοί μέσοι ο Ψάλτης και ο Γαβριηλίδης. Ο Μαρκόπουλος ελεύθερος στον κάθετο άξονα και ο Βαλαβανόπουλος στην κορυφή της επίθεσης.  Στα πλάγια της επίθεσης ο Τσούτσης και ο Γιατσβίνοβιτς.

Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κέρθι και Ντουρτμές.  Ο Μπαρέτας θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση αν θα είναι στην αποστολή ενώ ανέβασε ρυθμούς όλη την εβδομάδα.

Από την άλλη ο Αετός Οφρυνίου έρχεται στην Καβάλα χωρίς απόντες. Ο Δημήτρης Σίτσας δεν έχει στη διάθεση το μόνιμο τραυματία Αντώνη Χατζηνικολή.  Μάλλον ξεπερνάνε τους τραυματισμούς τους και παίζουν οι Κωνσταντινίδης, Κάπατζης.

Ο Κυφωνίδης θα είναι ο τερματοφύλακας , δεξιά και αριστερά ο Καζαντζίδης και ο Κάπατζης. Δυο στόπερ ο Κωνσταντινίδης και ο Νίκος Παυλίδης. Στα χαφ ο Καραγιαννίδης, ο Δαγκούλης και ελεύθερος στον κάθετο άξονα ο Ελέζι. Σέντερ φορ ο Γιώργος Παυλίδης και πλάγιοι ο Δουμάνης και ο Μουδούρογλου.

Αν αλλάξει κάτι θα ξεκινήσει βασικός ο Κωνσταντίνου και ίσως παίξει αλλαγή ο Μουδούρογλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής και οι διαιτητές των αναμετρήσεων.

Κυριακή 25/11, 15:00

ΔΑΚ Κομοτηνής: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Άρης Αβάτου  (Τσιλίκας, Βερνέζης, Ζαχαριάς της ΕΠΣ Καβάλας)

ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Πανσερραϊκός  (Σιδηρόπουλος, Διαμαντής, Τερζόπουλος της ΕΠΣ Έβρου)

“Φώτης Κοσμάς”: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΕ Καλαμπακίου  (Τσιάρας, Καμπερίδης, Δεδονάκης της ΕΠΣ Καβάλας)

ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – Αλέξανδρος Κιλκίς  (Χορόζογλου, Οικονομίδης, Κοτανίδου της ΕΠΣ Δράμας)

Δημοτικό Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Νέστος Χρυσούπολης  (Γεωργιτσόπουλος(Δράμας), Δημητριάδης, Καραγιάννης της ΕΠΣ Θράκης)

“Ανθή Καραγιάννη”: ΑΟ Καβάλα – Αετός Ορφανού  (Τεβεκέλης, Αϊναλής, Τοροσιάδης της ΕΠΣ Μακεδονίας)

Δημοτικό Χρυσούπολης: Κεραυνός Πέρνης – Εθνικός Σιδηροκάστρου  (Γιαπουτζής, Γκοντόλιας, Τζιβαρτζίδης της ΕΠΣ Ξάνθης)

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Νέστος Χρυσούπολης 18 (17-7)

——————————————-

  1. Α.Ο.Καβάλα 17 (18-3)

——————————————-

  1. Αετός Ορφανού 17 (16-8)
  2. Ορφέας Ξάνθης 14 (12-8)
  3. Αλέξανδρος Κιλκίς 12 (10-4)
  4. Πανσερραϊκός 12 (13-11)
  5. Κεραυνός Πέρνης 12 (6-3)
  6. Άρης Αβάτου 11 (9-8)
  7. Απόλλων Παραλιμνίου 11 (6-7)
  8. Εθνικός Σιδηροκάστρου 8 (3-13)
  9. ΠΑΟΚ Κοσμίου 7 (7-12)
  10. ΑΕ Καλαμπακίου 6 (5-12)
  11. Ασπίδα Ξάνθης 6 (6-22)
  12. Εθνικός Αλεξ/πολης 3 (6-17)

 

 

Νέστος Χρυσούπολης: Χωρίς Μκρτσιάν, Λ. Παπαδόπουλο στο Παραλίμνιο

Με στόχο να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ο Νέστος ταξιδεύει για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή στο νομό Σερρών, αυτή τη φορά να παίξει με τον περσινό πρωταθλητή Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μκριτσιάν και τον τραυματία Λάζαρο Παπαδόπουλο.

Αντίθετα επανέρχονται από τραυματισμό ο Χούσινετς και από τιμωρία ο Ευθυμιάδης ενώ είναι περισσότερο ο Σέρβος επιθετικός Λούκα Μπέλιτς.

Στην ενδεκάδα υπάρχουν ορισμένα ερωτηματικά. Ο Χαραλαμπίδης με τον Αθανασίου διεκδικούν τη θέση του τερματοφύλακα ενώ για τη θέση του δεύτερου στόπερ ο Κετσιεμενίδης δεν έχει πολλές επιλογές. Σίγουροι θεωρούνται ο Μαϊδανός, ο Αρετάς, ο Χούσινετς,  ο Φ. Τσαμπέγια, ο Καθάριος, ο Νύκταρης,  ο Α. Μελισσόπουλος και ο Γκουτσίδης.

Τη θέση του φορ διεκδικούν ο Γ. Τσαμπέγια και ο Μπέλιτς.

 

Κεραυνός Πέρνης: Χωρίς Λάσπατζη, Κωνσταντάρα

Χωρίς τον  Λάσπατζη που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και τον μόνιμο τραυματία Κωνσταντάρα η ομάδα της Πέρνης υποδέχεται στη Χρυσούπολη τον Εθνικό Σιδηροκάστρου.

Ο Γιάννης Μαλαματάς υπολογίζει τον Μπαντάνη που επιστρέφει από τιμωρία και τον Μαρκάκη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο Ρίζος θα είναι ο τερματοφύλακας με δεξιά τον Μπαντάνη και αριστερά τον Μπουλγούρα. Δυο στόπερ ο Λεγάτος με τον Καλτσά η τον Μαρκάκη. Στη μεσαία γραμμή ο Τσάκωνας, ο Σουκρήογλου  Πλάγιοι ο Χατζηκυριάκου και ο Χαριτίδης με φορ τον Κωστόπουλο.  Ελεύθερος στον άξονα ο Γεωργιάδης.

 

Διαβάστε επίσης