«Ένωσε» το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον η εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού Καβάλας(φωτογραφίες)

 «Ένωσε» το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον η εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού Καβάλας(φωτογραφίες)

Προσωπικότητες του παρελθόντος που πρόσφεραν τα μέγιστα στον κλασσικό αθλητισμό της Καβάλας αλλά και αθλητές αθλήτριες που είναι το παρόν και το μέλλον του αθλήματος με διακρίσεις το 2018 και υποσχέσεις για το 2019, τιμήθηκαν στη εκδήλωση του Συλλόγου φίλων Κλασσικού Αθλητισμού Καβάλας το βράδυ του Σαββάτου.

Στη κατάμεστη αίθουσα της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ο κλινικός ψυχολόγος κ Μηνάς  Νιτσόπουλος  ανέπτυξε το θέμα ” ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ” ακολούθησαν  βραβεύσεις  αθλητικών  παραγόντων , αθλητών  και αθλητριών.
Την εκδήλωση  τίμησαν  με την παρουσία τους  Ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης  Φιλίππων  -Νεαπόλεως και Θάσου   κ.κ Στέφανος , η  Δήμαρχος  Καβάλας  κ. Δήμητρα  Τσανάκα  ο Αντιπεριφερειάρχης  τουρισμού  κ. Κώστας  Αντωνιάδης , η πρόεδρος  του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ κ. Κορίνα  Χιώτη  – Πρασσά  ο επικεφαλής της παράταξης ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ  Μάκης Παπαδόπουλος οι  κ.κ Σάββας  Νικολαϊδης  και Βασίλης Ιορδανίδης  από το ΣΕΓΑΣ,  πρόεδροι και σύμβουλοι πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, γονείς και φίλαθλοι, αθλητές και αθλήτριες .

Διαβάστε επίσης