Γηροκομείο ή κέντρο αποκατάστασης η πρώην Ορθοπεδική κλινικήΓρήγορες φαίνεται ότι θα είναι οι εξελίξεις στην Ιατρική Εταιρία όσον αφορά το ακίνητο της στο Σανατόριο, την πρώην Ορθοπεδική κλινική. Δύο είναι οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες, υπάρχει συνεργασία και με τους δύο προκειμένου ένας εξ αυτών να αναλάβει την επένδυση. Η οποία θα εξυπηρετεί τον κοινωνικό χαρακτήρα της Ιατρικής Εταιρίας και ταυτόχρονα θα αξιοποιεί ένα ακίνητο που ρημάζει.

Η έως τώρα διαδικασία απέδειξε ότι στο κτίσμα δεν μπορεί να λειτουργήσει ξενοδοχείο. Αυτή η δραστηριότητα δεν είναι συμβατή με τους σκοπούς και το καταστατικό της Ι. Εταιρίας Καβάλας. Αντίθετα επιτρέπεται τόσο το γηροκομείο όσο και η μονάδα αποκατάστασης.

Η διοίκηση της Ι.Εταιρίας που θέλει να αξιοποιήσει το ακίνητο της για να έχει έσοδα, είναι σε στενή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους. Εξέτασε και εξετάζει τα δικά της δεδομένα, κατέληξε στις προϋποθέσεις που πρέπει να έχει η επένδυση. Στενή είναι η συνεργασία της και με το Δασαρχείο Καβάλας αφού η πρώην Ορθοπεδική βρίσκεται σε δασική έκταση.

eXTReMe Tracker