• 25 Απριλίου 2024,

Οι αγώνες των ομάδων μας στη Γ` Εθνική

 Οι αγώνες των ομάδων μας στη Γ` Εθνική

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ 4-1: Άμεση αντίδρασε μετά το γκολ που δέχτηκε.

Γράφει ο  Κυριάκος Καγιάς 

Ο Νέστος βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά αντέδρασε άμεσα και έφτασε σε μια σπουδαία νίκη σ` ένα πολύ καλό παιχνίδι.  Η ομάδα της Χρυσούπολης από ένα σημείο και μετά ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Στο 3` ο Νάκας απειλεί με σουτ.

Στο 16` βολίδα του Καραγκιόζη στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 22` σέντρα Κατρανίτσα κεφαλιά του Κουκουρίγκου το 0-1

Στο 32` φάουλ του Νάκα λίγο άουτ

Στο 34` επέλαση του Αρετά και σέντρα όπου η μπάλα βρίσκει το χέρι του Τσαμπάζ και σφυρίζεται πέναλτι. Εκτελεί ο Χαριτίδης για το 1-1.

Στο 38` με σουτ ο Λίτσκας έξω από την περιοχή το 2-1.

Στο 54` σουτ του Λίτσκα μόλις άουτ

Στο 84 προσπάθεια του Κοβάτση , σέντρα του Αρετά, κεφαλιά του Γεωργιάδη το 3-1.

Στο 90+ με πλασέ ο Λίτσκας το 4-1.

ΝέστοςΧρυσούπολης: Δεμένικος, Μπλιός, Αρετάς, Μπάμπουρας 70` Λεγάτος , Φραγκούλης, Γρηγοριάδης 34` Δόντσος, Χαριτίδης 58` Γεωργιάδης , Μπαϊκαρά, Λίτσκας, Νάκας 75` Κοβάτσης , Αδαμάκης.

Ορφέας Ξάνθης: Ψυχουδάκης, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης 75` Καλλίδης, , Ζιγκολάρι, Χίντ Ιμέρ, Κουκουρίγκος, Μελισσόπουλος Ν 72` Βρίγκος

 


 

ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ 1-2:

Πρώτη νίκη για τον Κεραυνό Πέρνης στο πρωτάθλημα. Προηγήθηκε στο 23` με τον Χατζηκυριάκου. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 60` με τον Τσορτανίδη και στο 75` ο Κυριακόπουλος χάρισε την νίκη στην ομάδα του Γιάννη Μαλαματά.

Ένωση Αλεξανδρούπολης: Συνονινός, Ευαγγελίδης, Τσορτανίδης, Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Γκαβανόζης, Αμπραχαμιάν, Νάζης, Ευθυμιάδης, Παπαοικονόμου

Πάγκος: Γκουντενούδης, Δορουγιδένης, Γεωργαντζόπουλος, Μπινόπουλος, Σιμτσάκης, Μαρασλής, Παπαδάκης

Κεραυνός Πέρνης: Δεληγιάννης, Μπαντάνης, Μαρκάκης, Καλτσάς, Κωνσταντάρας, Τοπάλης, Χατζηκυριάκου, Τσάκωνας, Μαλαμίδης, Λαζαρίδης, Τζιβανόπουλος.

Πάγκος: Γκουτσίδης, Κλοκίδης, Μελισσόπουλος, Ιβανίδης, Παπαδόπουλος, Μενίκου, Κυριακοπουλος

 


 

Πετάει από νίκη σε νίκη ο Αετός και 5-0 τον Κιλκισιακό

Σπουδαία εμφάνιση και άνετη νίκη για τον Αετό με το επιβλητικό 5-0 επί του Κιλκισιακού εκτός έδρας. Πρωταγωνιστής ο Φώτης Δουμάνης με χατ τρικ που πέτυχε στο 32` 40` και 44`. Τα άλλα δυο γκολ του Αετού ο Κωνσταντινίδης στο 50` και ο Πανάγου στο 82`.

Η σύνθεση του Αετού.

Αετός: Κυφωνίδης, Θεοδοσιάδης, Κάπατζης, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης, Ουζούνογλου 65` Βουζουλίδης , Ελέζι 55`  Γιάννα , Καραγιαννίδης,  Σαββατιανός 80` Πανάγου , Δουμάνης 75` Προβατίδης , Αποστολίδης.

 


 

Ο Γαϊδαρτζής  πλήγωσε τη Δόξα Θεολόγου(4-0 νίκη του Απόλλωνα Παραλιμνίου)

Η Δόξα Θεολόγου ήταν δύσκολο να αντισταθεί στην ανωτερότητα του Απόλλωνα Παραλιμνίου που είχε καλύτερο παίκτη τον σέντερ φορ Γαϊδαρτζή που πέτυχε 3 γκολ στο 44` 55` και 83`. Το άλλο γκολ των γηπεδούχων ο Λιάρας στο 70`. Η Δόξα ήταν καλή μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

 

Διαβάστε επίσης