• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Έρχεται νέα κρίσιμη εβδομάδα για τον ΑΟΚ

 Έρχεται νέα κρίσιμη εβδομάδα για τον ΑΟΚ

Σύσκεψη μάλλον την Τρίτη

Χθες δε δρομολογήθηκαν οι εξελίξεις γύρω από την περιβόητη σύσκεψη που ζήτησε η FootBall League. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ απουσίαζε στο εξωτερικό, οπότε δεν ορίστηκε η μέρα που θα βρεθούν οι τρείς φορείς.

Φυσικά κάτι τέτοιο δε θα γίνει το Σαββατοκύριακο. Επίσης μάλλον είναι δύσκολο για τη Δευτέρα. Οπότε πάμε για την Τρίτη. Είναι η πιο πιθανή μέρα. Η αγωνία παρατείνεται και ουδείς δε μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια, ποιες θα είναι οι εξελίξεις την επόμενη μέρα.

Αν δηλαδή συμφωνήσουν σε κάποιο πλαίσιο ΕΠΟ, Σουπερ Λιγκ και Football League και στη συνέχεια ο Γιάννης Ιωαννίδης κάνει δεκτά τα αιτήματα.

Χθες πάντως οι άνθρωποι του ΑΟΚ, ήταν αισιόδοξοι ότι όλα θα τελειώσουν ευνοϊκά. Υπάρχει πίστη ότι τελικά θα ξεπεραστούν τα εμπόδια και η ομάδα θα παίξει στη Β` Εθνική.

*Νέο σενάριο για μη αναδιάρθρωση

Το νέα σενάριο που υπάρχει στη σκέψη, είναι να απεμπλακεί η Σουπερ Λιγκ και να προχωρήσει το θέμα χωρίς να γίνει αναδιάρθρωση.

Αυτό θα προχωρήσει μόνο αν ο Ιωαννίδης υποσχεθεί γενναία αύξηση των εσόδων στις ομάδες της FootBall League. Το πρόβλημα είναι καθαρά στο οικονομικό. Αν τελικά επαληθευτεί αυτό το σενάριο, τότε το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 21 ομάδες και θα ανέβουν 3 στη Σουπερ λιγκ, που θα παραμείνει με 16 συλλόγους και στη μεθεπόμενη σεζόν. Από το περιβάλλον πάντως του Ιωαννίδη, έγινε γνωστό ότι περισσότερα χρήματα δε μπορεί να.. τάξει ο υφυπουργός. Μάλιστα είναι ενοχλημένος από την όλη στάση των φορέων, θεωρώντας ότι εκβιάζουν για να πάρουν περισσότερα χρήματα.

Όλα είναι ρευστά. Η καλή διάθεση του Ιωαννίδη και της ΕΠΟ, φάνηκε ότι δεν ήταν αρκετή για να λύσει το όλο θέμα, που ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού και συνεχίζεται τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη.

*Προχωράει σε μεταγραφές ο ΑΟΚ

Ο ΑΟΚ περιμένει την οριστική απόφαση αλλά παράλληλα… κλείνει παίκτες. Τα δυο τελευταία 24ωρα, οι επαφές συνεχίστηκαν και κατά ένα μεγάλο ποσοστό, το ρόστερ έχει κλείσει. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν, αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμμετοχής στη Β` Εθνική. Είναι γνωστοί παίκτες που ορισμένοι θα κάνουν τη διαφορά.

Παίκτες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Επίσης ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα του ΑΟΚ, στο πρόσφατα παρελθόν. Φήμες αναφέρουν ότι ο ΑΟΚ έχει συμφωνήσει με Λάζαρο Θεοδωρέλη και Μίρκο Χργκόβιτς. Στο θέμα του προπονητή δεν υπάρχει ακόμη κάτι το οριστικό. Ο ΑΟΚ συζητάει με Έλληνες και ξένους. Οι Έλληνες γνωρίζουν την πραγματικότητα της κατηγορίας και ίσως αυτό μετρήσει στο να μην έρθει στην ομάδα, κάποιος ξένος. Όλα θα κριθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, στο θέμα του προπονητή.

*Μετά τον Προβατίδη, ελεύθερος και ο Σεφερίδης

Μετά τον Μπάμπη Προβατίδη ελεύθερος έμεινε από τον ΑΟΚ και ο Ηλίας Σεφερίδης.

Ο Ηλίας ήρθε στον ΑΟΚ, στη μεταγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου. Βοήθησε όπως και ο Προβατίδης σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας στον 1ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος.

Ηταν από τους πολυτιμότερους. Βέβαια και παλαιότερα είχε φορέσει τη φανέλα του ΑΟΚ στη Γ` Εθνική. Τώρα μένει ελεύθερος αφού φαίνεται ότι είναι εκτός πλάνων… Β` Εθνικής.

Ο Σεφερίδης κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την καριέρα του, στον Αρη Ακροποτάμου, όπου ήδη έχει επαφές με τη διοίκηση της ομάδας του Δήμου Παγγαίου.

*Ελεύθερος ο Βλάχος, μένουν Αποστολίδης, Μαυροβασίλης, Γαβριηλίδης

Επίσης ελεύθερος έμεινε ο Αλέξης Βλάχος που ήταν μια από τις προσθήκες του περασμένου Ιανουαρίου, από τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Επίσης βοήθησε στην πολύ καλή πορεία που είχε ο ΑΟΚ από ένα σημείο και μετά στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Ο Αλέξης πρόσφατα είχε πρόταση από ομάδα της Κύπρου, αλλά τελικά δεν έγινε η μεταγραφή. Αντίθετα στο ρόστερ της ομάδας θα μείνουν ο Αποστολίδης, ο Γαβριηλίδης και ο Μαυροβασίλης.

Ο Αποστολίδης θα είναι στους τρείς τερματοφύλακες. Επίσης κρίθηκε σωστό να συνεχίσουν ο Γαβριηλίδης και ο Μαυροβασίλης βάση και ηλικίας. Οι δυο τους ήταν οι βασικοί αμυντικοί μέσοι της ομάδας από το Γενάρη και μετά.

*Γενική συνέλευση και εκλογές η ΛΦΚ

Πραγματοποιείται αύριο η γενική συνέλευση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας, όπου παράλληλα θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί στις 9 το βράδυ. Αυτοί που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το νέο διοικητικό συμβούλιο, θα πρέπει να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους, μέχρι σήμερα στη 1 το μεσημέρι. Δε θα είναι υποψήφιοι μερικοί από τα ιδρυτικά μέλη της ΛΦΚ.

Ο Σπύρος Κατίρης, ο Κώστας Οικονομόπουλος και ο Πέτρος Τουρναβίτης. Οι 3 τους, ενεργοποιούνται διοικητικά με τον Ηρακλής Καβάλας.

Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα είναι κοντά και στην προσπάθεια της Λέσχης. Κάθε άλλο. Επίσης δε θα είναι υποψήφιος ο Θανάσης Γκόγκος.

Αντίθετα θα συνεχίσουν στα διοικητικά της ΛΦΚ από τους παλιούς, ο Μιχάλης Σωτηρόπουλος, ο Γιάννης Προμούσας, ο Γιώργος Λουπέλης, ο Παράσχος Αγανικόλας και ο Τέλης Γουργουτσιώτης.

Σε αυτούς θα προστεθούν νέα πρόσωπα. Υποψήφιοι επίσης θα είναι ο Τάσος Μεταξάς, ο Χρήστος Μπόλος, ο Μάρκος Γκόγκος και ο Κώστας Κουκουτζής.

Το διοικητικό συμβούλιο είναι 11μελες και το πιθανότερο είναι να συνεχίσει στη θέση του προέδρου ο Μιχάλης Σωτηρόπουλος.

 

Διαβάστε επίσης