• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Δεν τολμά ο Φ. Αναστασιάδης

 Δεν τολμά ο Φ. Αναστασιάδης

Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ορφανού παλαιότερα, είναι αυτός που παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας προωθούν ως νέο υποψήφιο δήμαρχο στο Δήμο Παγγαίου.

Όλα φαίνεται ότι έχουνε προχωρήσει πάρα πολύ. Δηλαδή η υποψηφιότητα Αναστασιάδη βρίσκει σύμφωνους πολλούς δημοτικούς συμβούλους από την παράταξη του Γιάννη Φιλόσογλου.

Σύμφωνα όμως με άλλες πληροφορίες ο Φ. Αναστασιάδης είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, έως και άτολμος. Δηλαδή για να βγει μπροστά και να δηλώσει το δημαρχιακό του ενδιαφέρον θέτει ως προϋπόθεση να υποχωρήσει ο Γ. Φιλόσογλου. Κάτι που δε φαίνεται.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Φ. Αναστασιάδης συζητά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος, δεν το δημοσιοποιεί, αν όπως λέει νωρίτερα, δεν αποχωρήσει ο πρώην δήμαρχος Ελευθερούπολης.

Πολλοί είναι αυτοί που πιέζουν το Φ. Αναστασιάδη να περάσει στην αντεπίθεση, αλλά όσο περισσότερο τον πιέζουν, τόσο αυτός εμφανίζεται περισσότερο προσεκτικός και δεν κάνει ούτε ένα βήμα προς τα εμπρός.

Πολλοί μάλιστα εκτιμούν ότι στο τέλος υπό αυτές τις συνθήκες και με δεδομένη την αποφασιστικότητα Φιλόσογλου, το ενδιαφέρον του Φ. Αναστασιάδη θα εκλείψει όλως διόλου.

 

Διαβάστε επίσης