• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Εγκαίνια την ερχόμενη εβδομάδα

 Εγκαίνια την ερχόμενη εβδομάδα

Ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας Γιώργος Χεριστανίδης είπε χθες στην εφημερίδα μας, ότι το Ειδικό Γυμνάσιο στη Νέα Καρβάλη ετοιμάζεται να λειτουργήσει, εκτός απροόπτου την ερχόμενη Δευτέρα.

Η τελετή των εγκαινίων θα γίνει γενικώς την ερχόμενη εβδομάδα, σε ακριβή ημερομηνία που θ΄ ανακοινωθεί σύντομα. Αλήθεια είναι ότι υπήρξε καθυστέρηση για τη λειτουργία του σχολείου και αυτό οφείλεται στο ότι οι προετοιμασίες για να είναι απολύτως εντάξει οι πάντες και τα πάντα, δεν εξελίχθηκαν με τον πιο γρήγορο τρόπο.

Οι γονείς ενημερώθηκαν ήδη να προσέλθουν με τα παιδιά τους την πρώτη μέρα των μαθημάτων τη Δευτέρα 8 Οκτώβρη. Μέχρι τότε πρέπει να συμπληρωθεί ο εξοπλισμός του σχολείου. Υπάρχει μάλιστα προσφορά υπολογιστών κι από το ΤΕΙ Καβάλας. Να αποκτηθούν και να χρησιμοποιηθούν κάποια τελευταία έπιπλα, να γίνει συντήρηση και στο χώρο του γυμναστηρίου.

Το ειδικό γυμνάσιο Καβάλας θα λειτουργήσει πρώτη φορά εκεί όπου λειτουργούσε το εκκλησιαστικό γυμνάσιο – λύκειο στη Νέα Καρβάλη.

Τα μαθήματά του αναμένεται να παρακολουθήσουν δέκα έως δεκαπέντε μαθητές, ενώ προβλήματα έλλειψης καθηγητών έπαψαν να υπάρχουν.

 

 

 

Διαβάστε επίσης