• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Η απόφαση πήρε παράταση – Εξελίξεις την Τρίτη

 Η απόφαση πήρε παράταση – Εξελίξεις την Τρίτη

Ούτε αυτή την εβδομάδα θα έχουμε επίσημη απόφαση για τον ΑΟΚ. Περιμέναμε την Πέμπτη η την Παρασκευή να τελείωνε τ` όλο θέμα και να υπήρχε η τοποθέτηση του ΑΟΚ, του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλή στη Β` Εθνική.

Τελικά το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη και εκεί θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Χθες το πρωί επέστρεψε από την Εσθονία ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Σοφοκλής Πιλάβιος. Μαζί με την αποστολή ήταν και ο πρόεδρος της τοπικής ΕΠΣΚ, Γιώργος Σουφλέρης.

Δεν υπάρχει φόβος ότι κάτι θα αλλάξει, απλά η καθυστέρηση «φρενάρει» τις κινήσεις της ομάδας σε μεταγραφικό επίπεδο αλλά και στο θέμα του νέου προπονητή.

*Στην Αθήνα ο μεγαλομέτοχος

Από χθες το πρωί βρίσκεται στην Αθήνα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Τσοκτουρίδης.

Το ταξίδι του είναι και μεταγραφικό. Παρά τις χθεσινές εξελίξεις και τη νέα καθυστέρηση που υπήρχε στην επίσημη απόφαση, ο Τσοκτουρίδης είχε επαφές με μάνατζερ ποδοσφαιριστών.

Επίσης υπάρχει κινητικότητα στο θέμα του προπονητή, χωρίς να προβάλει κάποιος αυτή την ώρα ως φαβορί για να καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

Από τη στιγμή που η απόφαση μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, μάλλον δε θα έχουμε ανακοινώσεις που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πρώτα η απόφαση και μετά όλα τα άλλα. Σίγουρα όμως η ομάδα κινείται σε ρυθμούς Β` Εθνικής, αφού υπάρχουν διαβεβαιώσεις ότι όλα θα πάνε καλά. Ο Τσοκτουρίδης θα επιστρέψει από την Αθήνα, σήμερα το βράδυ.

*Με διπλή ιδιότητα ο Τσοκτουρίδης στα γραφεία της ΛΦΚ

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης επισκέφτηκε τα γραφεία της ΛΦΚ το βράδυ της Δευτέρας. Μάλιστα με διπλή ιδιότητα.

Ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και σαν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ. Αρχικά η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την Ενωση και την προτεραιότητα στα εισιτήρια διαρκείας που δίνει η μπασκετική ομάδα της πόλης. Η Λέσχη Φιλάθλων έδειξε αποφασισμένη να βοηθήσει σε αυτή την κατεύθυνση με την αγορά διαρκείας από τα μέλη της. Τα εισιτήρια που θα αγοραστούν θα είναι όλα στο ανατολικό πέταλο, πίσω από τη μια μπασκέτα. Εκεί και πέρσι ήταν τα μέλη της ΛΦΚ.

Μετά το μπάσκετ ο Γιώργος Τσοκτουρίδης ενημέρωσε τα μέλη της Λέσχης για την κατάσταση στον ΑΟΚ, με δεδομένο ότι η ομάδα θα παίξει στη Β` Εθνική κατηγορία. Ανταλλάχτηκαν απόψεις και η Λέσχη πρότεινε φτηνό εισιτήριο διαρκείας, λόγω της μεγάλης κρίσης που υπάρχει σε κοινωνικό επίπεδο. Επίσης έκανε πρόταση και για μαθητικά εισιτήρια.

*Στις 2 Σεπτεμβρίου οι εκλογές της ΛΦΚ

Χθες πριν τη συνάντηση με τον Γιώργο Τσοκτουρίδη, συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της ΛΦΚ. Μεταξύ των άλλων αποφάσισε να γίνουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου στις 2 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι τότε θα δοθεί μεγάλη βάση στην οργάνωση της νέας γενιάς φιλάθλων της λέσχης.

Επίσης η ΛΦΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τον ΑΟΚ και οργανώνεται για τα νέα δεδομένα που θα υπάρχουν στην πορεία.

 

Διαβάστε επίσης