• 19 Απριλίου 2024,

Ενωση: Στυλιανού αλλά και Καλαμπάκας

 Ενωση: Στυλιανού αλλά και Καλαμπάκας

Ο Κύπριος Νίκος Στυλιανού αλλά και ο Δημήτρης Καλαμπάκας είναι οι δυο παίκτες που ξεχώρισαν ο Κρις Χουγκάζ και οι συνεργάτες του στο πρόσφατο καμπ της Ενωσης, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Ο Καλαμπάκας που έχει ύψος 2,02 και είναι 23 χρονών, είχε πέρσι με τον ΠΑΟΚ 15 συμμετοχές με μέσο όρο χρόνο συμμετοχής 8, 7 και 2, 5 πόντους.

Είναι ελεύθερος, δεν έχει την παραμικρή δέσμευση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Δεν αποκλείουμε η Ενωση να κινηθεί για την απόκτηση του. Το ίδιο ισχύει και για τον Κύπριο Νίκο Στυλιανού που έχει ύψος 1, 98 και είναι 24 χρονών. Ο Στυλιανού αγωνίζεται στις θέσεις 2-3 και είναι επίσης ελεύθερος από την ομάδα της Λάρνακας. Στο Ελληνικό πρωτάθλημα έχει φορέσει τη φανέλα του Ρεθύμνου. Στην Κύπρο έχει παίξει ακόμη στο ΑΠΟΕΛ ενώ έπαιξε και στη Ναβάρο. Σπούδασε στο κολλέγιο του Τέξας. Τη σεζόν 2010- 2011 είχε με την ΑΕΚ 5, 7 πόντους σε 15 παιχνίδια που αγωνίστηκε με μέσο όρο χρόνο συμμετοχής 16 λεπτά. Η μεταγραφή του στο Ρέθυμνο είχε ανακοινωθεί στις 2 Αυγούστου του 2009, τότε είχε έρθει από κολλέγιο της Αμερικής. Είχε συμπαίκτη τον Βουκαντίνοφ, που πέρασε για λίγο από το στρατόπεδο της Ενωσης.

*5μελες διοικητικό σχήμα

Ο Κώστας Παπακωνσταντίνου ηγείται και φέτος την προσπάθεια της Ενωσης ενώ το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ στελεχώνουν άτομα γνωστά στην κοινωνία της Καβάλας. Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης που είναι και μεγαλομέτοχος στην ΠΑΕ ΑΟΚ, ο «πιστός» Γιώργος Μακρής που είναι εκπρόσωπος της Ενωσης στον ΕΣΑΚΕ, ο γιατρός και παλιός παίκτης του μπάσκετ Θέμης Τεμεκονίδης και ο δικηγόρος Νίκος Κακουλίδης.

Μια ισχυρή πεντάδα που θέλει όμως τη στήριξη της πόλης. Χωρίς στήριξη, κάπου το… όνειρο θα λάβει τέλος.

*Αγία Βαρβάρα: Πήρε Καρατσομπάνη

Η Αγία Βαρβάρα προχώρησε στην απόκτηση του Βαγγέλη Καρατσομπάνη που πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΓΣΕ, παλαιότερα είχε ξεκινήσει στον ΑΟΚ.

Ο Καρατσομπάνης είναι η δεύτερη μεταγραφή της νεοφώτιστης ομάδας στη Γ` Εθνική, μετά τον Δημήτρη Αθανασιάδη. Επίσης στην Αγία Βαρβάρα παρέμειναν ο Σταύρος Κουμλέλης αλλά και ο Σταύρος Παπαζώτος.

Τάσος Πατσίδης

 

Διαβάστε επίσης